Kris Jenner o ajută pe Khloe, în creșterea fetiței sale

Publicat: 16/04/2018 | 13:20

De când a aflat că iubitul ei o înșală, Khloe Kardashian trece prin momente grele. Însă, în această perioadă dificilă, vedeta are un sprijin necondiționat! Kris Jenner, mama lui Khloe face tot ce-i stă în putință pentru ca fiica ei să fie bine. În ciuda faptului că, de-a lungul timpului, vedeta de peste Ocean a fost cea mai puternică dintre surorile Kardashian, acum, mai mult ca oricând, ea are nevoie de mama sa. Infidelitățile iubitului ei, dar și nașterea prematură a fetiței sale au adus-o pe Khloe în pragul colapsului.

Kris Jenner își învață fiica să alăpteze

Din momentul în care Khloe a adus-o pe lume pe fetița ei, Kris Jenner nu s-a despărțit o clipă de fiica și nepoata ei. Cele două își petrec tot timpul împreună, iar Kris o învață pe Khloe cum să alăpteze, cum să schimbe scutece, dar și alte lucruri pentru a-și îngriji și crește fetița ca la carte. În ciuda zvonurilor referitoare la dramele care se petrec în clanul Kardashian-Jenner, Khloe și mama ei petrec clipe minunate împreună. Și, bineînțeles, vedeta de peste Ocean are și un sprijin de neprețuit din partea surorilor ei.

Familia crede că este o înscenare

Atunci când Khloe a intrat în travaliu, mama ei a reunit întreaga familie și s-a asigurat că toată Dar lumea îi va fi alături. De altfel, Kris Jenner nu a lăsat nimic să umbrească fericirea venirii pe lume a nepoatei sale. Asta, în ciuda faptului că spațiul virtual era împânzit de filmări cu infidelitățile iubitului lui Khloe. Dar familia divei tinde să creadă că totul a fost o înscenare pentru că l-au prețuit extrem de mult pe Tristan Thompson chiar din prima clipă. Însă… numai timpul poate spune care a fost adevărul gol-goluț.

Citește și: KHLOE KARDASHIAN ARE CONTRACȚII TIMPURII, DUPĂ CE A AFLAT CĂ IUBITUL EI A ÎNȘELAT-O: „ESTE EXTREM DE SUPĂRATĂ DUPĂ CE A VĂZUT ÎNREGISTRĂRILE”

Citește și...