Kylie Jenner a prezentat-o lumii întregi pe fiica ei! Detaliul la care și-au oprit toți privirea

Publicat: 02/03/2018 | 09:56

Este sărbătoare mare în familia lui Kylie Jenner și a partenerului ei, rapperul Travis Scott. Fetița lor a împlinit deja o lună de când a venit pe lume, iar sora lui Kim Kardashian a făcut publice două fotografii cu micuța ei prințesă, iar în una dintre ele i se vede fața. Fanii au admirat-o îndelung pe Stormi, însă au fost atenți și la un alt detaliu care apare în imagini.

În vârstă de 20 de ani, Kylie Jenner a devenit mamă în secret luna trecută, după ce a ținut doar pentru ea și apropiați minunea sarcinii pe care a trăit-o.

„Îngerașul meu împlinește azi o lună”, a scris vedeta în dreptul pozei pe care a făcut-o publică pe o rețea de socializare.

Îmbrăcată într-un trening și pantofi sport asortați cu costumașul fiicei sale, cei mai mulți dintre fani s-au oprit cu privirea la inelul pe care vedeta îl purta pe inelar. Mulți acum se întreabă dacă nu cumva sora lui Kim Kardashian și Travis Scott au trecut la următorul nivel al relației, iar unii dintre ei s-au grăbit să o felicite.

Felicitări!”, „Este ca un înger”, „Kylie mămica” sunt trei dintre mesajele postate de fani.

La începutul lunii trecute, vedeta a dat vestea că a devenit mămică pentru prima dată.
Îmi pare rău că v-am ținut în ceață prin toate presupunerile. Înțeleg că sunteți obișnuiți să vă iau cu mine în toate călătoriile mele. Sarcina mea a fost una pe care am ales să nu o expun în fața lumii. Știam că trebuia să mă pregătesc pentru acest rol de o viață în cel mai pozitiv, lipsit de stres și sănătos mod pe care îl știam eu. Nu a fost niciun moment de tipul ‘v-am prins’, nicio dezvăluire răsplătită pe care am planificat-o. Știam că bebelușul meu ar fi resimțit fiecare stres și fiecare emoție, așa că am ales să fac totul în acest fel pentru micuța mea viață și fericirea mea. Sarcina a fost cea mai frumoasă și schimbătoare de viață experiență pe care am avut în viața mea și chiar o să-mi fie dor de ea. Îi apreciez de prietenii mei și, mai ales, pe familia mea pentru că m-a ajutat să fac acest moment cât de privat s-a putut. Fetița mea frumoasă și sănătoasă a sosit pe 1 februarie și pur și simplu nu puteam aștepta să împărtășesc această binecuvântare. N-am simțit niciodată iubire și fericire ca asta, simt că o să explodez! Mulțumesc pentru înțelegere”, a scris Kylie Jenner pe pagina sa de Instagram.
Modelul american a f[cut public și un jurnal video, în care sunt prezentate diferite momente din perioasa sarcinii. Acesta a for numit „Pentru fiica noastră”.
Citește și...