L-am filmat pe Vasile Calofir, când credea că nimeni nu-l observă. A părăsit ”Ferma vedetelor”, iar acum…

Publicat: 20/05/2016 | 23:18

Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la noi pare să îşi pus amprenta asupra show-ului televizat „Ferma Vedetelor“, însă aventura din Cipru nu pare să îl fi lăsat cu foarte mulţi prieteni.

Spunem asta deoarece l-am fotografiat pe actorul care a părăsit, nu cu foarte mult timp în urmă, emisiunea difuzată de către ProTV, când ieşise la o cafea. Imediat după ce a plecat de la „Fermă“, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă povestea despre Vasile Calofir că a părăsit emisiunea mai plinuţ cu cinci kilograme, semn că aventura din Cipru pe care a trăit-o timp de câteva luni, i-a fost prielnică actorului. Însă, chiar dacă pe micul ecran părea să fie prieten cu toţi concurenţii, la câteva săptămâni de când a revenit la viaţa din Capitală, Vasile Calofir pare să aleagă să facă totul singur.

Pe Vasile Calofir nu pare să îl deranjeze prea tare faptul că îşi petrece o după-amiază de unul singur într-o cafenea
Pe Vasile Calofir nu pare să îl deranjeze prea tare faptul că îşi petrece o după-amiază de unul singur într-o cafenea

Aşa se întâmpla şi în după-amiaza de miercuri, atunci când Vasile Calofir stătea de unul singur într-o cafenea Starbucks din zona Pipera, acolo unde a petrecut câteva minute bune. Câtă vreme şi-a savurat cafeaua, actorul nu pare să fi fost foarte îngrijorat de faptul că stă de unul singur la masă, pentru că a socializat cu ajutorul a două telefoane pe care le avea la el. De asemenea, faptul că a ieşit de unul singur în oraş pare să fi fost un moment bun de reflecţie pentru Vasile Calofir, fiindcă a avut suficient răgaz să studieze atent câteva documente pe care le avea la el.

Vasile Calofir are o poveste impresionantă de viaţă, asta după ce a încercat să se facă paznic la Spitalul Municipal din Buzău, însă fiindcă a picat concursul pentru acest post, a venit în Bucureşti pentru a deveni actor, iar totul se întâmpla în urmă cu mai bine de 20 de ani. Mai mult, acesta a locuit în gară timp de nouă luni de zile, fiindcă nu avea în altă parte unde, iar pentru a face rost de bani a avut tot felul de joburi – de la zugrav, la cărăuş de bagaje pentru călătorii care au trecut pe la Gara de Nord.

Citește și...