L-am găsit pe ”dispărutul” Costi Ioniţă + noua blondă din viaţa lui

Publicat: 16/01/2017 | 23:59

Costi Ioniţă a împlinit în urmă cu două zile 39 de ani şi a ajuns de nerecunoscut. Artistul a slăbit mult şi a rămas fără podoaba capilară, ceea ce l-a schimbat complet. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Costi Ioniţă a făcut furori în lumea muzicală în perioada anilor 2000, când făcea parte din formaţia ”Valahia”. Acela a fost începutul, iar acum se laudă cu o carieră muzicală impresionantă, căci s-a făcut remarcat în industria muzicală de peste Ocean, unde a colaborat cu artişti internaţionali ca Shaggy sau Faydee.

Costi Ioniţă s-a plimbat în mall cu o blondă.
Costi Ioniţă s-a plimbat în mall cu o blondă.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-a filmat pe Costi Ioniţă într-un mall din Capitală în compania unei blonde sexy, semn că artistului îi merge foarte bine şi pe plan personal, nu doar pe cel profesional. Cei doi au făcut o plimbare în centrul comercial. La un moment dat, lui Costi Ioniţă i s-a făcut cald în prezenţa blondei, aşa că şi-a ţinut geaca în mână, iar tinerei i-a revenit sarcina de a se plimba cu ambele cafele în mâini, ceea ce nu părea să o deranjeze. Cei doi s-au simţit bine împreună şi cu siguranţă Costi Ioniţă a ştiut cum să o răsfeţe pe frumoasa blondă.

Citește și...