La 14 ani se laudă cu reușite de om mare. Iuliana Beregoi uimește

Publicat: 27/11/2018 | 14:08

Are 14 ani și a reușit să cucerească adolescenți din România, Republica Moldova și Rusia. Cântă, dansează, joacă în filme de lung metraj și, în paralel, se ocupă de școală. Ea este Iuliana Beregoi, puștoiaca pe care ai ocazia să o vezi la Sala Palatului, pe 30 noiembrie, în al doilea concert cu casa închisă din cariera ei de până acum.

„Lara și Crăciunul jucăriilor”, spectacolul pe care-l pregătește artista pentru ultima zi din noiembrie, este de fapt un eveniment 3 în 1 produs de  echipa ei de management, Mixton Music. Vorbim despre concertul propriu-zis în care Iuliana Beregoi va cânta piesele care au strâns milioane de vizualizări pe Youtube.

În plus, evenimentul vine cu premiera peliculei „Lara”, film pentru copii, care are în distribuție artiști importanți ca Lora, Dima Trofin, Daniela Nane sau Alina Eremia. Toate acestea sunt completate perfect de aspectul caritabil pe care și-a dorit Iuliana Beregoi să-l atingă o dată cu evenimentul din 30 noiembrie.

„Lara și Crăciunul jucăriilor”, bunăoară, este ocazia perfectă pentru ca micuții mai puțin favorizați să fie ajutați de fanii artistei. „Fiindcă se apropie luna cadourilor, te invit să participi la cea mai mare strângere de hăinuțe și jucării pe care le vom dona de Crăciun copiilor mai puțin norocoși. Dacă ai o hăinuță sau o jucărie pe care nu o mai folosești adu-o cu tine. Haideți să arătăm că generația Z știe să dăruiască, pe 30 noiembrie la Sala Palatului”, declară puștoiaca de 14 ani.

Toate acestea sunt realizate, așadar, de adolescenta despre care se spune tot mai des că este „copilul teribil al internetului”. Iată de ce?

  1. La 12 ani, Iuliana Beregoi stabilea un record absolut. Și anume piesa ei „Vina mea” strângea peste 12 milioane de vizualizări în Youtube la câteva zile de la lansare. Acum, la 2 ani de la postare, piesa a strâns peste 31 de milioane de vizualizări.
  2. La 14 ani, Iuliana Beregoi reușește să umple Sala Palatului din București. Experiență reușită de puțini artiști din România până în momentul de față.
  3. Puștoaica din Republica Moldova organizează un concert caritabil pentru copiii mai puțin favorizați de soartă. Fiecare copil care vine la concert este invitat să aducă o jucărie pe care să o doneze.
  4. Iuliana Beregoi, personaj principal în primul serial de acțiune pentru copii după foarte mult timp. Iată o nouă chestiune care o plasează pe puștoiacă în prima linie a artiștilor români. Ea joacă în filmul pentru copii „Lara” alături de mari artiști precum Lora, Dima Trofin, Daniela Nane sau Alina Eremia.
  5. BOOM-ul internațional, dacă vrei, pentru Iuliana Beregoi a fost participarea la „Vocea Rusiei Junior” unde a interpretat piesa „Lupii” a ADDEI, interpretare care a ridicat toată sala în picioare.
Citește și...