La 2 ani fuma 40 de țigări pe zi, dar… Cum arată acum Aldi Rizal, puștiul care șocat lumea în trecut

Publicat: 11/03/2018 | 14:36

Aldi Rizal, un băiețel din Indonezia, a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a apărut în presa. Micuțul fuma chiar și 40 de țigări în fiecare zi, la vârsta de 2 ani. Acesta are acum 10 ani și a reușit, în sfârșit, să renunțe la fumat.

Problema este că Aldi Rizal a devenit dependent de mâncare. În prezent este ajutat de familie și ține o cură de slăbire în speranța că va scăpa de kilogramele în plus. Puștiul este decis să mențină un regim alimentar echilibrat și să nu mai aibă, astfel, complexe.

Aldi Rizal locuiește într-un sat sărac din insula Sumatra, Indonezia. După ce a fost filmat fumând la doar 2 ani, autoritățile au început o campanie pentru a combate problema dependenței de fumat la copii și l-au ajutat să renunțe.

Aldi Rizal are acum un apetit uriaș

Băiatul a urmat un tratament de 2 săptămâni la un spital din Jakarta. Din fericire, ședințele au avut efect și nu mai este deloc tentat să fumeze. Problema este că acum copilul are un apetit uriaș și face adevărate crize de isterie daca nu primește mâncare de fiecare dată când cere. Mama lui l-a dus la un nutriționist și încearcă să-i asigure lui Aldi Rizal o dietă cât mai sănătoasă.

Citește și...