La 24 de ore după ce a anunțat că a divorțat de Misha, Connect-R le-a arătat tuturor blonda pe care o iubește necondiționat!

Publicat: 15/08/2018 | 12:06

Vestea că Misha și Connect-R nu mai formează un cuplu a șocat fanii celor doi artiști, mai ales că aceștia au și o fetiță împreună. Connect-R a prins curaj șia a rătat după doar 24 de ore poza cu altă blondă din viața lui pe care o iubește necondiționat… sora lui! 

”Maria -nume de născătoare de Duh sfânt  Ele sunt Măriile mele ! Să-mi trăiască fericite și sănatoase !!! Și ale voastre la fel !!”, a scris artistul în dreptul unei poze cu sora lui.

Anunțul că Misha și Connect-R au divorțat acum mai bine de un an a luat prin surprindere cea mai mare parte a fanilor celor doi, dar și pe mulți dintre apropiați. Cu toate acestea, pare-se, unii știau ce se petrece între ei si ce probleme aveau în cuplu, chiar daca au fost cât s-a putut de discreți.

Se pare că boala fiicei lor, acum în vârstă de cinci anişori, i-a dat peste cap, iar problemele au devenit destul de serioase, aşa că pasiunea din cuplu a dispărut, scrie click.ro. Fetiţa a fost diagnosticată cu o boală autoimună, din cauza căreia Misha şi Connect-R au stat mai mult prin spitale. Boala a lăsat şi urme pe chipul ei, căci fetiţa a rămas cu un mic strabism din cauza căruia poartă ochelari. În schimb, soţia lui a fost mai radicală în declaraţii: ”Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri. Nu e vorba de distanţă, ci pur şi simplu e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă”, a povestit Misha în primăvara acestui an.

 

Citește și...