La asta nimeni nu se aștepta! Cum se înțelege, de fapt, Mario Fresh cu „soacra” Andreea Esca de la Pro TV

Publicat: 09/08/2019 | 10:16
La asta nimeni nu se aștepta! Cum se înțelege, de fapt, Mario Fresh cu „soacra” Andreea Esca de la Pro TV

Andreea Esca a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare alături de Mario Fresh. Celebra prezentatoare de la Pro TV afișează un zâmbet larg, părând a se simți foarte bine alături de prietenul fiicei sale.

„Ca la 20 de ani ?! La multi ani @goldenboymario ? #happytwenty #9august”, a fost mesajul scris pe contul de Instagram al Andreei Esca. Este evident că ”soacra” Andreea Esca are o relație specială cu Mario Fresh, iar asta se poate constata din fotografia de mai jos. Mario o ține după umăr pe Andreea Esca, iar asta ține capul sprijinit pe umărul… ”ginerelui”. Bineînțeles, fanii au fost încântați de această fotografie, exprimîndu-și, fără rezerve, aprecierile.

Andreea Esca și Mario Fresh

Mario Fresh, despre partidele de amor cu Alexia Eram

Pe fondul unei dispute cu un blogger, Mario Fresh a lansat o piesă nouă prin care reacționează într-un mod neașteptat. Versurile sunt mai mult decât explicite și fac referire la relația intimă pe care o are cu fiica Andreei Esca. (VEZI ȘI: FIICA ANDREEI ESCA S-A ÎNTORS DE LA STUDII ȘI… CUM I-AM FOTOGRAFIAT LA 4 DIMINEAȚA PE ALEXIA & IUBITUL MARIO FRESH)

“Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh, în versuri. Apoi, cântărețul a vorbit și despre partidele de amor cu Alexia Eram, din cauza faptului că bloggerul l-a acuzat că nu a avut activitate sexuală, în cei trei ani de relație cu Alexia Eram. “Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, i-a răspuns Mario Fresh bloggerului.

Citește și...