La ce oră va fi înmormântat Emi Pian. Zeci de jandarmi vor fi prezenți pentru se asigura că distanța socială este respectată

Publicat: 09/08/2020 | 09:36
La ce oră va fi înmormântat Emi Pian. Zeci de jandarmi vor fi prezenți pentru se asigura că distanța socială este respectată

Aproximativ 100 de polițiști și jandarmi vor fi prezenți și pregătiți să intervină astăzi la înmormântarea celui mai de temut membru al clanului Duduianu din București. Emi Pian va fi condus pe ultimul drum duminică, 9 august. Sunt așteptați sute de oameni la înmormântarea interlopului.

Autoritățile s-au mobilizat și au stabilit reguli clare în ceea ce privește înmormântarea interlopului Emi Pian. Se preconizează că vor fi prezenți sute de oameni când regele Duduienilor va fi condus pe ultimul drum, astfel că polițiștii și jandarmii au decis să ajungă în număr cât mai mare la înmormântarea interlopului.

La ce oră va fi înmormântat Emi Pian

Funerariile vor începe la ora 12:00. Și tatăl lui Emi Pian este așteptat astăzi să-și ia adio de fiul său cel mare. Nicolae Duduianu a făcut o cerere de permisie pentru a putea ieși din închisoare, câteva ore, să-și ia rămas bun de la Emi Pian.

Rudele mafiotului condamnat pentru tentativă de omor la Penitenciarul Rahova, au trimis o ultimă solicitare azi-noapte autorităților pentru eliberarea fostului șef al clanului Duduianu.

De ce a fost ucis interlopul

Emi Pian a fost ucis luni noapte într-o încăierare a clanurilor după un joc de barbut. Principalul suspect în cazul morții lui este Richard Emanuel Gheorghe, care a fost deja arestat preventive pentru 30 de zile. Presupusul criminal face arte din clanul Rinu, culmea, un clan cu care membrii Duduienilor erau înfrățiți, iar Emi Pian chiar era în relații bune cu aceștia.

CITEȘTE ȘI: FOTO&VIDEO. Străzile din Beirut ard la propriu. Oamenii strigă „Revoluție, revoluție!” în timp ce autoritățile acționează cu gaz lacrimogen

Certurile și scandalul au început de la faptul că unul dintre membrii clanului Rinu i-au „reproșat” regelui Duduienilor că el și ceilalți membrii ai clanului au fost niște oameni săraci și că s-au îmbogățit peste noapte.