Întreaga suflare interlopă își ia adio de la Emi Pian

Publicat: 09/08/2020 | 11:45

Zi de doliu pentru întreaga suflare interlopă de la noi din țară! Liderul Duduienilor, Emi Pian, asasinat în stil mafiot, după o partidă de barbut, este condus astăzi pe ultimul drum, iar, așa cum era de așteptat, rudele și prietenii temutului interlop au organizat o grandioasă ceremonie funerară. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini uluitoare de la funeraliile faraonice ale ”Regelui” clanului Duduianu.

UPDATE 11:37 Emi Pian a fost condus pe ultimul drum duminică, de la ora 9 dimineața. Funeraliile au fost organizate în mare secret de familia interlopului. Slujba fusese anunțată la ora 12, însă clanul Duduianu a vrut ca totul să aibă loc departe de ochii lumii.

Freamăt mare în lumea interlopă bucureșteană! Marți dimineață, Emi Pian, cel ce era cunoscut drept ”Regele” clanului Duduianu, a fost asasinat în stil mafiot după o partidă de barbut. După patru zile de priveghi – care s-a desfășurat cu porțile închise, de teama autorităților – pe unde s-au perindat numeroși interlopi din Capitală, dar și renumiți maneliști, Emi Pian este condus, duminică, pe ultimul drum. (CITEȘTE ȘI: ÎNMORMÂNTAREA LUI EMI PIAN AR PUTEA FI AMÂNATĂ. FAMILIA INTERLOPULUI ARE O CONDIȚIE CLARĂ PENTRU CA FUNERALIILE SĂ AIBĂ LOC DUMINICĂ)

Emi Pian ar urma să aibă parte de o ceremonie funerară în care opulența este pusă pe primul plan. Interlopul ar urma să fie înmormântat ca un adevărat împărat. Familia și apropiații clanului Duduianu au organizat o înmormântare de-a dreptul faraonică și nu s-au uitat la bani. (NU RATA: TATĂL LUI EMI PIAN, MARELE ABSENT AL ÎNMORMÂNTĂRII FARAONICE?! “S-A «PRĂJIT» DE CÂND A…”)

”Regele” Duduienilor, ceremonie funerară grandioasă

Cel supranumit ”Regele” Duduienilor își va dormi somnul de veci în Cimitirul Tudor Vladimirescu, acolo unde familia lui Emi Pian a făcut toate pregătirile și a amenajat un cavou faraonic pentru interlop. (VEZI ȘI: PRIVEGHIUL ȘEFULUI DUDUIENILOR A FOST TRECUT ”LA SECRET”. FAMILIA LE-A INTERZIS TUTUROR SĂ….)

Pregătiri intense pentru înmormântarea ”Regelui” Duduienilor

Firul evenimentelor din dimineața fatidică

Potrivit jurnaliștilor de la Gândul.ro,  Emi Pian ar fi murit de mâna unui infractor aproape anonim, care l-a înjunghiat cu sânge rece în timpul unei lupte corp la corp. Imediat după ce a simțit lama cuțitului ucigaș, rănitul i-ar fi strigat unuia dintre frații săi, care era de față, să-l răzbune și să-l omoare pe atacator. În acele momente, fratele liderului interlop a apucat un topor, însă nu a fost în stare să-i ia viața celui care înfipsese briceagul în fratele său. (NU RATA: CUM ÎȘI ȘANTAJA EMI PIAN VICTIMELE! CONVORBIREA DINTRE INTERLOP ȘI UN MARTOR CARE NU I-A PLĂTIT LA TIMP DOBÂNZILE)

Ultimele clipe de viață ale lui Emi a lui Pian par rupte dintr-un film de acțiune. Potrivit unor surse judiciare, Emi Pian se afla într-o locație din Giulești, care îi aparține unui anume Costel al lui Dincă, unde interlopii obișnuiau să se strângă pentru barbut.

Liderul Duduienilor ar fi decis să pună punct avalanșei de jigniri și s-a ridicat de la masă. A urmat o încleștare scurtă în urma căreia amândoi ar fi ajuns la pământ. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Potrivit unor martori, de cum a simțit înțepătura, Emi i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

În schimb, Florin Mototolea, zis Emi al lui Pian, sângera violent în mijlocul unei încăierări generale. Atunci, fiul său a decis să nu sune la 112. L-a luat pe tatăl său cu mașina și l-a dus cât a putut de repede la Spitalul Universitar de Urgență. Pierduse deja mult prea mult sânge, iar după aproximativ o oră a fost declarat mort. (NU RATA: VERIȘORUL LUI EMI PIAN ARUNCĂ BOMBA DESPRE CRIMINAL: „UN COPIL, UN DROGAT, UN NEBUN, CE PROBLEME A FĂCUT”)

Testamentul lui Emi Pian

Situația din familia Duduianu este una complicată. Nicolae, capul familiei, este în închisoare din primăvară, iar alți cinci membri ai clanului sunt arestați pentru 30 de zile, într-un dosar de șantaj și amenințare. Astfel, Militiade Văduva, zis Seif, dar și Sofian Văduva, zis Denom, nu ar putea prelua „frâiele” grupării, cel puțin deocamdată, pentru că sunt personaje-cheie în procesul amintit mai sus.

Din câte se pare, Emi Pian discutase de-a lungul timpului cu cei apropiați despre ce se va întâmpla după ce va muri. Astfel, după cum e și tradiția țigănească, nu se face un testament scris, legalizat la notar, ci moștenirea este „împărțită” prin viu grai.  Rolul de lider al clanului Duduienilor ar urma să fie preluat de unul dintre frații lui, care tocmai a revenit de peste hotare, unde locuia de ani buni. (NU RATA: EXCLUSIV. FLORIN SALAM A FOST AZI-NOAPTE ÎN CASA LUI EMI PIAN ȘI A CÂNTAT PENTRU RUDELE ÎNDOLIATE)

Principalul suspect, arestat preventiv pentru 30 de zile

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, tânărul în vârstă de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe interlopul Emi Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, după o decizie a judecătorilor Tribunalului București. El fusese reținut, în aceeași zi, pentru 24 de ore, fiind suspectat de omor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.