La ce trucuri apelează Andreea Bălan pentru a-și ascunde urmele operațiilor care i-au salvat viața

Publicat: 18/05/2019 | 20:06

Andreea Bălan a trecut, în urmă cu puțin timp, prin trei operații care au reușit să îi salveze viața. Intervențiile au lăsat urme pe trupul artistei, dar aceasta reușește să le ascundă cu succes.

Andreea Bălan are o siluetă demnă de invidiat, și reușește să fie un model pentru multe femei, mai ales că artista a depășit deja 30 de ani și are și două nașteri la activ. Se pare că artista a reînceput să se lase fotografiată în ipostaze care îi pun formele în evidență și, chiar dacă deocamdată nu se expune în costum de baie, Andreea Bălan pozează în fața partenerului ei de viață, George Burcea, iar acesta publică fotografiile pe site-urile de socializare.

Chiar dacă nu s-a refăcut în totalitate, artista le explica fanilor ei, pe blogul său ca nu poate renunța la meseria pe care o are, deoarece cheltuielile sale, mai ales acum sunt destul de mari. Le-a mai spus și faptul că nu ar trebui să își facă griji în privința sănătății ei, deoarece este capabilă să susțină concerte ca și până acum.

Andreea Bălan nu mai poate avea copii

Andreea Bălan a reușit să scape cu viață, după ce a întâmpinat complicații severe la cea de-a doua naștere, prin cezariană. Vedeta a suferii trei operații la interval scurt de timp, însă acum este bine, se bucură de familia ei. Copii nu cred că nu mai pot avea, a declarat ea cu una oarecare regret la XNS. Dintotdeauna și-a dorit o familie mare, frumoasă, alături de care să călătorească și să se bucure de viață. George Burcea a intervenit și el:Da, indiferent de ce erau, băieți sau fete, noi ne doream doi copii. E suficient, mulțumim că sunt sănătoși. Noi să fim sănătoși…”.

Citește și...