La doar 18 ani, s-a întâmplat! Sarah i-a dat vestea, iar Prodanca a rămas mască

Publicat: 04/01/2019 | 10:00
La doar 18 ani, s-a întâmplat! Sarah i-a dat vestea, iar Prodanca a rămas mască

Fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan a reușit performanța de a fi selectată în cadrul unei echipe mari de baschet din Statele Unite ale Americii. Sarah a făcut anunțul pe internet, iar felicitările au curs în valuri. 

Anamaria Prodan se poate considera o mamă foarte mândră. Fetele ei au reușit să-și construiască deja cariere peste Ocean, deși sunt abia la vârsta adolscenței. Cea mare este model de succes, în vreme ce Sarah, cea mică, a prins gustul succesului în sport.

Tânăra este jucătoare de bachet de mai mulți ani, dar acum poate spune că a început să aibă succes cu adevărat. Ea a anunțat pe contul de Instagram  că a fost selectată să joace pentru o echipă mare de baschet din Statele Unite ale Americii.

„Sunt recunoscătoare că am şansa să joc baschet, sportul pe care îl iubesc, la un nou nivel. Vreau să le mulţumesc tutoror şcolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt extrem de fericită să vă anunţ că voi juca la Universitatea Mississippi”, a precizat Sarah pe contul ei de instagram.

Citește și...