La o săptămână de la divorț, Carmen de la Sălciua se confesează

Autor: Anca Toma
Publicat: 08/07/2018 | 18:02

Carmen de la Sălciua stabilește primul ei record pe YouTube: artista a acumulat în doar o săptămână de la lansarea noii piese 2 milioane de vizualizări. Cea mai sexy artistă din lumea muzicii populare și de petrecere demonstrează încă odată cât de iubită și apreciată este de fanii ei.

Artista este foarte apreciată și pe rețele de socializare. Pe contul de Instagram este urmărită de 45 de mii de persoane, pe contul personal de Facebook de peste 150 de mii de persoane, iar pe contul oficial de LIKE, deschis în urmă cu o zi, de 6 mii de persoane. Pozele artistei sunt apreciate într-un număr copleșitor: 13 mii de Like-uri doar la o singură poză.

„Nu pot decât să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele, că îmi ascultă piesele, și că îmi apreciază pozele și activitatea în număr atât de mare. Sunt copleșită de iubirea lor. Le mulțumesc și nu pot decât să îi asigur că urmează și mai multă muzică. Vă iubesc, voi îmi faceți viața mult mai frumoasă”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Proaspat divortata, artista spune ca traieste in momentul de fata cel mai frumos moment din viata ei: „În momentul de față trăiesc cel mai frumos moment. Nu pot descrie, nu pot scrie pur și simplu ce simt când văd atâția oameni care mă iubesc. Mi se pare ireal!”, a mai adăugat îndrăgită artistă.

Citește și...