La trei zile de când a părăsit emisiunea de dans, ANTONIA face mărturisiri:,,A fost şocant…‘’

Publicat: 20/04/2017 | 12:25
La trei zile de când a părăsit emisiunea de dans, ANTONIA face mărturisiri:,,A fost şocant…‘’

În a doua zi de Paşte, emisiunea "Uite cine dansează" a adus emoţie şi dans. Vedetele şi coregrafii au pregătit o seară de excepţie, dedicată dansului şi muzicii populare. Antonia şi Sandu Lungu au ajuns la duel, alături de partenerii lor.

Cu toate că vedeta era considerată drept una dintre favorite, vestea a căzut ca un trăznet: Antonia a pierdut în faţa luptătorului Sandu Lungu, părăsind astfel competiţia. Alex Velea a venit imediat pe scenă, pentru a-şi susţine iubita ce nu-şi mai putea controla lacrimile de emoţie şi dezamăgire.

La trei zile de la părăsirea concursului, vedeta a vorbit despre experienţa pe care a trăit-o.

,,Ultima ediţie a fost puţin tristă, cred că a fost cel mai bun dans dintre toate, dar se pare că votul publicului a schimbat decisiv. A fost şocant, nu am avut cuvinte. Nu mi-a fost deloc uşor, mi-a fost destul de greu. O să îmi fie dor de perioada asta. Alex mă susţine foarte mult, mă admiră că am avut curajul să plec de acasă, să îl las pe cel mic. Mă bucur că am facut parte din această emisiune. Le doresc celorlalţi concurenţi să fie puternici şi să se distreze’’, a declarat Antonia.

 

 

Citește și...