La un pas de evacuare din cauza restanțelor! Executată silit pentru datorii la întreținere!

Publicat: 26/02/2018 | 00:36

Din proces în proces. Așa a ajuns cea mai celebră amantă, Vica Blochina, pentru neplata întreținerii. Deși apartamentul de lux i-a mai fost scos la licitație de către Asociația de proprietari tot din cauza restanțelor colosale la întreținere, Vica nu și-a învățat lecția. Acum cinci luni a fost obligată de instanță să-și achite din nou restanțele, iar acum are din nou proces deschis tot de Asociație.

Așa arată viața Vicăi, lipsită de orice griji și scăldată în lux. Realitatea, însă, diferă puțin mai ales atunci când pierde proces după proces. Cât timp a fost plecată în Asia, acolo unde a supraviețuit cu doar un euro pe zi, Vica nu s-a scos de la întreținere… și nici nu a plătit-o.

Un lucru devenit o obișnuință pentru frumoasa lituaniancă. Vica locuiește într-un apartament a cărui valoare se ridică la 350.000 de euro. E un cadou de la fostul selecționer Victor Pițurcă, de pe vremea când Vica îi era amantă. Situat în centrul Capitalei, cu trei camere și cu o suprafață de peste 100 m pătrați, este un apartament care ar putea fi prezentat în revistele de design interior întrucât e amenajat cu piese de mobilier comandat din Asia și Italia.

De când a devenit proprietară, Vica nu pare să fi plătit de prea multe ori întreținerea la timp. Dovadă stau multitudinea de procese în carea fost târâtă de Asociația de proprietari. În urmă cu cinci ani, a fost la un pas de a fi evacuată după ce apartamentul îi fusese scos la licitație din cauza datoriilor acumulate. În urmă cu câteva luni, Vica a fost obligată de instanța de judecată să achite contravaloarea întreținerii pe cinci luni, respectiv puțin peste 1700 de lei.

La scurt timp, Asociația de proprietari i-a mai deschis blondinei un proces, primul termen fiind stabilit luna viitoare. De bani n-ar duce chiar lipsă, întrucât Victor Pițurcă a fost obligat de instanță să-i plătească fiului său o pensie alimentara de 12.000 de lei lunar.

Citește și...