Lăsat de Leo pe loc de baraj „Puriul” tremură pentru locul de Liga 1: „Știam că vin la o echipă care se află la retrogradare!”

Autor: Cristian P
Publicat: 09/02/2020 | 18:26
Lăsat de Leo pe loc de baraj „Puriul” tremură pentru locul de Liga 1: „Știam că vin la o echipă care se află la retrogradare!”

Mircea Rednic, a rămas fără victorie cu Poli Iași în Liga 1 și după cel de-al doilea meci susținut pe banca moldovenilor. După ce runda precedent a cedat în Copou cu 2-1 cu Viitorul, la capătul unui meci în care a avut avantaj pe tabela de marcaj 80 de minute, astăzi elevii lui Rednic au ținut piept covăsnenilor 85 de minute, fiind depășiți pe final de Sepsi, scor 1-0.

Unicul gol al partidei dintre Sepsi și Poli a fost marcat cu cinci minute înainte de Pavol Safranko, slovacul ajungând la cinci goluri în acest campionat. La finalul partidei, „Puriul” a vorbit de importanța ultimelor două partide pe care elevii săi le vor susține în acest sezon regular cu Universitatea Craiova și FC Botoșani și a explicat care sunt șansele de salvare de la retrogradare a echipei din Copou.

„Îmi pare rău pentru băieți. Au jucat bine și au muncit mult, dar ar trebui să gestionăm mai bine unele momente. În astfel de situații contează factorul mental. Nu este primul meci pe care această echipă îl pierde după minutul 80. După cum am început partida ne gândeam că vom câștiga. Trebuie să fim mai responsabili. Când vezi că nu mai poți să dai gol este bine să nu te mai expui. Știam că vin la o echipă care se află la retrogradare. Sunt sigur că lucrurile se vor îndrepta în play-off”, a declarat Mircea Rednic.

Cu victoria de astăzi, Sepsi a acumulat 32 de puncte distanțându-se de zona nisipurilor mișcătoare. De partea cealaltă Poli Iași se află pe locul 12 cu 22 de puncte, la două puncte de locul care duce direct în liga secundă.

 

Citește și...