Lateysha Grace, într-un costum de baie minuscul care îi sugrumă zona intimă! Pozele pe care vedeta TV le vrea ștearse definitiv

Publicat: 10/08/2018 | 12:03

Lateysha Grace, o cunoscută vedetă TV din Anglia, a comis-o grav în timpul vacanței din Ibiza! Ea a fost surprinsă de paparazii de la SplashNews.com în timp ce costumul de baie minuscul i-a jucat o festă rușinoasă. Pozele HOT care au fost publicate de celebra agenție au făcut înconjurul lumii. 

Lateysha Grace, într-un costum de baie minuscul care îi sugrumă zona intimă

În vârstă de 25 de ani, Lateysha Grace a făcut furori pe Insula Petrecerilor, așa cum mai este cunoscută Ibiza! Fosta concurentă de la “Big Brother” a îmbrăcat o bluză cu umerii goi și un slip cu o croială extrem de provocatoare. În timpul mersului, acesta s-a deplasat și a lăsat la vedere mai mult din zona intimă a vedetei. În ciuda faptului că își legase un pareo în jurul taliei, ipostazele rușioane au fost imortalizate de paparazzii tenace.

Vedeta are o fiică cu iubitul ei Ben Charles. Micuța Wynter Anna are aproape trei anișori.

Lateysha Grac, în lenjerie intimă după ce i s-a rupt rochia în timpul unei demonstrații de twerk

Nu este pentru prima dată când vedeta cu forme pline atrage atenția din cauza disfuncţionalităţii hainelor pe care le poartă. În urmă cu câțiva ani, pe când era invitată într-o emisiune, Lateysha Grace  a fost provocată de prezentator să facă unele mișcări de twerk. Cum purta o rochie de blugi extrem de mulată, fermoarul a cedat imediat. Din fericire, ea purta lenjerie intimă și, deși s-a rușinat, atât ea, cât și cei prezenți în platoul de televiziune s-au amuzat copios. Scenele au făcut înconjurul lumii.

Lateysha Grace, personalitate TV și fostă concurentă la “Big Brother”

Lateysha Grace s-a născut pe 25 noiembrie 1992 în Port Talbot, Regatul Unit. Ea a devenit cunoscută după ce a apărut în toate cele trei serii ale show-ului MTV “The Valleys”. În 2016 a concurat la cea de-a 17-a ediție a reality show-ului “Big Brother” produs de Channel 5.

Citește și...