Laura Andreșan a aflat ce sex are bebelușul! Grasu XXL: ”Este un copil programat”

Publicat: 19/05/2019 | 13:59
Laura Andreșan a aflat ce sex are bebelușul! Grasu XXL: ”Este un copil programat”

”Profa de sex” s-a dat de gol că este însărcinată după ce a fost văzută la un târg cu produse pentru bebeluși. Acum, iubitul ei, Grasu XXL, a dezvăluit și sexul copilului!

După 10 de ani de relație, Laura Andreșan și Grasu XXl s-au decis să facă un copil, iar vestea cea mare nu a fost făcută publică decât atunci când burtica de gravidă a Laurei a fost plimbată la un târg dedicat produselor pentru bebeluși.

Foarte grijuliu, în spatele ei a stat tot timpul iubitul ei, care și-a luat foarte în serios rolul de tată. Cei doi au dezvăluit și sexul copilului.

Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele”, a declarat artistul pentru click.ro.

Grasu XXL a vorbit despre copil

Într-un interviu acordat anul trecut, cunoscutul cântăreț a vorbit despre primul lui copil. “Sunt 100% convins că nu am niciun copil. Nici așa fără să știu de el. În niciun caz. Nici nu mi-ar plăcea să apară vreunul. Un copil e o responsabilitate imensă și nu așa se face. Doamne ajută să vină și la mine când o fi timpul”, a declarat Grasu XXL, relatează libertatea.ro.

Laura Andreșan a terminat studiile în Psihologie, iar acum lucrează în domeniu. În timpul unor declarații făcute în urmă cu câteva luni, vedeta a vorbit despre evoluția ei ca om, dar și în relația pe care o are cu iubitul ei, Grasu XXL.

“Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că de fapt nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc. Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, a mărturisit Laura Andreșan

Citește și...