Laura Andreșan a născut o fetiță în mare secret. Grasu XXL, tare mândru de comorile sale

Publicat: 13/06/2019 | 08:19

Laura Andreșan a născut o fetiță de nota 10 în mare secret, iar emoțiile au atins cote uriașe în inima ei și a partenerului său de viață. Grasu XXL a fost și el nerăbdător să își cunoască micuța prințesă și să o țină pentru prima dată în brațe.

Laura Andreșan a născut o fetiță în secret

Laura Andreșan a devenit mămică pentru prima dată în cursul săptămânii trecute, însă nașterea fiicei sale cu Grasu XXL a vrut să o țină departe de curioși, însă, în urmă cu câteva ore s-a aflat vestea cea mare. Mica prințesă a artistului a venit pe lume cel mai probabil după data de 3 iunie, pentru că Laura Andreșan a făcut o postare în acea zi, în care a anunțat că face curățenie și așteaptă bebelușa. “#aspirat #curatenie #mop #dinasteacasnice #expectingthebaby?” este mesajul scris la imaginea pe care vedeta a scris unele gânduri pe care mămicile le-au înțeles cel mai bine.

Cunoscutul rapper (37 de ani) este tare mândru de comorile sale și petrece cât de mult timp poarte cu acestea. Înainte ca partenera lui de viață să nască, el a făcut mărturisiri emoționante despre micuța lor prințesă. “Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a declarat Grasu XXL, relatează click.ro. Laura Andreșan și Grasu XXL au o relație de peste 10 ani.

Laura Andreșan a avut probleme în timpul sarcinii

Fosta actriță de filme XXX a mărturisit într-o postare făcută pe blogul său că a întâmpinat unele probleme în timpul sarcinii. Grețurile matinale nu au lipsit din primul trimestru; arsurile gastrice din ultimul trimestru, picioarele umflate din lunile 8 și 9, durerile de spate, dar și strările emoționale schimbătoare cauzate de fluctuațiile hormonale.

“O sarcină nu e doar miere și lapte, nu e un tărâm magic, ci este o dimensiune profund biologică, plină de momente minunate dar și de clipe extrem de dificile, zile în care te poți simți un psihic captiv de exemplu într-un corp ce nu-l mai recunoști, momente în care trăiești emoții ce parcă nu mai poți să le conții, și, deși ai vrea, nu poți să explodezi. Ori toate trăirile tale afectează și bebelușul, și tocmai de aceea eu mă consider extrem de norocoasă că am oameni în jurul meu care mă susțin, dar și capacitatea dobândită să mă explorez, analizez și astfel relaxez”, a scris Laura Andreșan pe blogul său.

Citește și...