Laura Cosoi a trecut printr-o experiență traumatizantă: ”Am intrat în panică, nu mai știam pe cine să sun!”

Publicat: 11/10/2018 | 17:46

Laura Cosoi a trecut printr-o experiență traumatizantă. Totul s-a întâmplat în urmă cu un an de zile, atunci când a mers la cumpărături cu tatăl său. Întâmplarea de la vreme respectivă a marcat-o profund, vedeta recunoscând că a intrat în panică, iar reacția ei a fost una foarte urâtă. 

Laura Cosoi recunoaște că suferă de claustrofobie. Experiența neplăcută s-a petrecut la piață, într-o zi absolut normală care nu anunța nimic neplăcut. Dar, așa cum se întâmplă de fiecare dată, surprizele beplăcute apar exact atunci când te aștepți mai puțin.

„Eu sunt claustrofobă. Am avut o experiență neplăcută cu taică-miu chiar anul trecut. Eram la piață și m-a închis în mașină și m-a lăsat acolo. Am făcut foarte urât. Nu știam ce să mai fac, nu avea nici telefonul la el. Erau și 40 de grade afară nu mai știam pe cine să mai sun”, a povestit Laura Cosoi, invitată într-o emisiune tv.

CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI S-A POZAT SEXY ÎN COSTUM DE BAIE, CU BURTICA DE GRAVIDĂ LA VEDERE!

Laura Cosoi a trecut printr-o experiență traumatizantă. Nici Iulia Albu nu a menajat-o pe vedetă

Cu doar câteva zile în urmă, Laura Cosoi a fost luată la țintă de Iulia Albu. Aceasta a scris pe blogul personal că Laura Cosoi a devenit ”femeie de casă”, numai că este surprinzător ”felul obsesiv-compulsive” în care își fotografiază copilul. 

”Laura Cosoi a devenit femeie de casă, ceea ce este evident pentru toți. Ceea ce nu este atât de evident totuși pentru toată lumea… este felul obsesiv – compulsive, firește, nu la modul clinic din fericire, sper…  în care își pozează copilul în toate ipostazele. “Preferatele” mele sunt cele cu tava și căruțul poziționat pe o stâncă extrem de periculoasă dar, hei, ce mai contează… când ești Laura Cosoi poți să-ți pozezi ce și cum vrei și ai putea chiar că lumea să uite faptul că odată purtai niște extensii extrem de nefericite. No Worries, toată lumea evoluează!”, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

CITEȘTE Și: LAURA COSOI A POSTAT PE INSTAGRAM PRIMA FOTOGRAFIE CU CHIPUL FETIȚEI EI. CU CINE SEAMĂNĂ MICUȚA

 

Citește și...