Laura Cosoi, ipostază emoționantă alături de fiica ei. Cum au fost suprinse cele două

Publicat: 16/07/2019 | 17:25

Laura Cosoi este o mămică grijulie, care nu se abate de la niciun sacrificiu pentru ca micuța ei să se simtă cât mai bine. Vedeta arată ori de câte ori are ocazia cât de mult își iubește copilul, iar micile gesturi dintre cele două fac deliciul fanilor care le urmăresc cu interes.

Laura Cosoi a postat recent o poză pe rețelele de socializare, acolo unde apare într-o ipostază emoționantă alături de fata ei. Este o poză care în care fericita mămică o îmbrățișează pe fetița ei, ambele îmbrăcate în alb.

Imaginea a strâns peste 2,800 de aprecieri în foarte puțin timp.

„M-am topit! 😍😍😍”/ „Sunteți minunate, dar Rita mă topește efectiv 😍😍😍😍”/ „Absolut adorabile… Vă tot urmăresc cu mult drag… Sănătoase și norocoase să fiți… Că fericite se vede că sunteți” / „Fericire pură!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor. (Ia-ți un smartphone Samsung și abonament de la Telekom și primești voucher Blue Air 100 EURO)

Laura Cosoi, prima vacanță cu Rita

„În avion nu am dormit, pentru că m-am străduit să îi distrag Ritei atenția de la tot felul de lucruri pe care nu avea voie să le facă. Ce să facem, e mult mai energică acum! :). În Bali nu întâmpini nicio dificultate dacă mergi cu copilul. Există meniu special pentru ei, cu paște, pizza, orez, noodles și multe altele, dar găsești ce să le dai și din oferta pentru adulți. Rita a mâncat orez cu legume, supă de legume, omletă sau ouă fierte, dimineață, orez cu lapte, tofu pane la cuptor, creveți la grătar și multe fructe. Am avut și borcane cu mâncare la noi, pentru orice eventualitate, dar n-a fost cazul.”, a scris Laura Cosoi.

 

Citește și...