Laura Cosoi a pregătit deja zestrea pentru fetița ei!

Publicat: 27/05/2018 | 18:55

Mai are puțin până își va strânge fetița la piept, dar Laura Cosoi s-a gândit deja și la zestrea pe care i-o va lăsa micuței. (Super oferte la accesorii gaming)

A pregătit absolut tot pentru venirea pe lume a fetiței sale până în cel mai mic detaliu! Laurei Cosoi nu-i scapă nimic atunci când vine vorba despre puiul ei și s-a gândit să-i pregătească și zestrea. Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o colecție impresionantă de ii pe care le va moșteni, bineînțeles, micuța ei! (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI VREA SĂ LE ÎNVEȚE PE VIITOARELE MĂMICI SĂ AIBĂ „O SARCINĂ ZEN”: „E FOARTE IMPORTANT SĂ NU IEI ÎN GREUTATE LA ÎNCEPUT!”)

”Zestre pentru fetiţa mea, o colecţie de ii vechi de când lumea.”, a scris Laura Cosoi pe contul ei de Instagram.

Ii pentru fetița Laurei Cosoi

Laura, atațată de portul național

Laura este recunoscută pentru mândria cu care îmbracă de fiecare dată hainele populare, așa că nu avea cum să nu se gândească şi la fetiţa sa. Mai ales că vedeta a avut și șansa de a purta ii tradiționale, vechi de peste 100 de ani în cadrul unei ședințe foto pentru expoziția internațională ”România Centenară”. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI MAI ARE PUȚIN ȘI NAȘTE: „NU ÎMI VINE SĂ CRED CĂ DEJA SUNT ÎN AL TREILEA TRIMESTRU!” CE BINE ARATĂ ACTRIȚA)

Laura Cosoi, îmbrăcată în port național

”Sunt atașată profund de portul național, de aceste piese vestimentare, grai viu al istoriei țării noastre.”, a mărturisit Laura Cosoi. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...