Laura Dincă a făcut anunțul despre nunta cu Cristian Boureanu! „Aşteptăm să vă dăm şi veşti”

Publicat: 19/06/2019 | 17:23

Au o relaţie de câţiva ani, iar în urmă cu patru ani, mai precis pe 10 ianuarie, Laura Dincă a primit inelul de logodnă. Chiar dacă relația lor a fost supusă la multe încercări grele, acum frumoasa blondină și Cristian Boureanu sunt mai fericiți ca niciodată și își fac planuri de viitor.

Laura Dincă a mărturisit că se simte mai bine, după ce logodnicul ei a avut binecunoscutele probleme cu legea. Deşi Cristian Boureanu încă este supărat din cauza trecutului, iubita lui face tot posibiliul ca fostul politician să îşi revină. (CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ ȘI ALEXANDRU PAPADOPOL NU DIVORȚEAZĂ! CINE ARUNCĂ BOMBA: “AU AVUT DISCUȚII ȘI…”)

„Mai aşteptaţi un pic. Am avut şi noi nişte probleme, ca să ne doară capul acum despre căsătorie. Eu pot să spun că ne-am liniştit, suntem bine. El e un pic supărat, dar o să îi treacă. Toate trec. (…) Ne trezim, gătim, stăm cu căţeii, stăm la soare, dacă putem. (…) Ne-am liniştit, sutem bine, sunt împlinită. Aşteptăm să vă dăm şi veşti. (…) L-am primit pe 10 ianuarie, când am făcut 4 ani împreună. Tot timpul găseşte un prilej sa îmi ia flori. Ştie că cu o floare face miracol. Avem contraziceri, ca în orice relaţie. Eu încerc tot timpul să îl ascult, că are experienţă de viaţă, dar până nu te dai cu capul, degeaba îţi spune cineva. Eu las de la mine. Încerc să îl ascult, de fiecare dată când nu l-am ascultat, nu mi-a fost bine.” a declarat Laura Dincă pentru Antena Stars.

”Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”

Apropiații cuplului spun că Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt pregătiți să facă cel mai important pas din viața lor, iar nunta va avea loc cel mai probabil în vara lui 2019.

Între Cristian Boureanu și Laura Dincă sunt peste 20 de ani diferență de vârstă, dar nu mai este un secret pentru nimeni că amândoi și-ar dori să întemeieze o familie.  Și, pentru a stopa unele zvornuri care circulă în lumea mondenă, blonda a fost tranșantă:

„Nu sunt însărcinată. Îmi pare rău să va anunţ. (…) Aştept, dacă e să vină un bebeluş. Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”, a declarat, cu mai mult timp în urmă, Laura Dincă.

Citește și...