Laura Lavric își dă sora în ”urmărire internațională” pentru o datorie de 10.000 de euro!

Publicat: 12/01/2019 | 21:21

Este de notorietate scandalul dintre cele două surori, însă nimeni nu-și imagina că se va ajunge aici! Cunoscuta interpretă de muzică de populară Laura Lavric este dispusă s-o dea în urmărire pe Ecaterina Traian pentru a-și recupera banii câștigați în urma unui proces. 

Laura Lavric (72 de ani), s-a judecat timp de cinci ani cu sora ei, Ecaterina Train, după ce aceasta a denigrat-o, afirmând public, într-o emisiune TV, că solista se prostituează.

După lungi amânări, întrucât Ecaterina nu era de găsit și nu putea fi citată în dosar, artista a reușit să câștige procesul. Deși solicitase daune de 100.000 de euro, judecătorii au stabilit o sumă mult mai mică, de 10.000 de euro. Însă nici acești bani nu i-a văzut, relatează libertatea.ro.

Sora cântăreței pare că s-a evaporat. Iar Lavric nu-i dă nicicum de urmă. Totuși, nu vrea să renunțe la 10.000 de euro, nu pentru că ar avea nevoie de bani, ci tocmai pentru a-și pedepsi ruda de sânge pentru afirmațiile calomnioase care i-au afectat imaginea. Interpreta, care a fost reprezentată în proces de o casă de avocați cunoscută, vrea să apeleze acum la un executor internațional pentru a-i da de urmă Ecaterinei.

Cântăreața este însă dispusă să o caute, spune ea, chiar și-n gaură de șarpe! Potrivit informațiilor pe care le deține în prezent Laura Lavric, Ecaterina Traian s-ar afla în Canada.

Citește și...