Laura Lavric și-a iertat sora, dar nu vrea să mai audă de ea: ”Mi-a terfelit munca de 50 şi ceva de ani”

Publicat: 16/07/2019 | 15:57

Laura Lavric și-a iertat sora, dar nu vrea să mai audă de ea. Îndrăgita interpretă de muzică populară nu poate să uite cum sora ei a denigrat-o în fața lumii.

Mama surorilor Lavric s-a stins de mai bine de cinci ani, iar prăpastia dintre ele s-a adâncit. Ecaterina Traian este stabilită în Canada de aproape 30 de ani și nu a avut o relație prea bună cu sora ei rămasă în România. Lucrurile s-au agravat odată cu deschiderea succesiunii, surorile aruncându-și vorbe grele prin presă. Ecaterina Traian a acuzat-o pe Laura Lavric că a ”sărit-o” deliberat la succesiune pentru a lua ea averea mamei lor. (CITEȘTE ȘI:LAURA LAVRIC A CÂȘTIGAT PROCESUL CU UNICA SORĂ! INSTANȚA I-A DAT…)

Laura Lavric (72 de ani), s-a judecat timp de cinci ani cu sora ei, Ecaterina Train, după ce aceasta a denigrat-o, afirmând public, într-o emisiune TV, că solista se prostituează. (Super ofertă verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air)

„Eu am trecut prin lucruri groaznice acum, când am avut probleme cu sora mea. Când am văzut ce face la televizor, m-am trezit cu pete albe pe faţă. Eu am iertat-o, dar în viaţa mea nu-mi mai trebuie, e un om periculos. A fost şocul vieţii mele. Te poate dezamăgi unul din familie mai tare ca cel mai aprig duşman. M-a dezamăgit mult. Când îmi aduc aminte, îmi vine să plâng. Foarte mult m-a deranjat. Îmi era frică să ies pe stradă.

Îmi era frică de cum reacţionează lumea şi cum mă priveşte. Ei m-au privit întodeauna ca o femeie serioasă, acum dacă a spus ea că-s vagaboantă şi prostituată, ce-o să spună? Oare o să creadă? Erau bătrânele care mă opreau şi îmi spuneau să nu fiu supărată că sora mea e bolnavă. A dat cu noroi şi mi-a terfelit munca de 50 şi ceva de ani. Să dea Dumnezeu să mor mâine dacă i-am făcut vreun rău!”, a declarat Laura Lavric la o emisiune TV. (Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!)

Citește și...