Laurențiu Reghecampf și-a condus tatăl pe ultimul drum

Publicat: 27/03/2018 | 11:15

Zi neagră în familia lui Laurențiu Reghecampf. Celebrul antrenor de fotbal și-a înmormântat astăzi tatăl. Cu mai puțin de o oră înainte de a începe slujba de înmormântare, la catredrala unde a fost depus coșciugul în care se afla trupul lui Hary Reghecampf a fost o atmosferă apăsătoare. La căpătâiul său a fost fiul, Anamaria Prodan și Rebecca, dar și numeroși membrii ai familiei și prieteni, care l-au condus azi pe ultimul drum.

UPDATE 14:10 – În urmă cu puțin timp, cei care au mers să-l conducă pe ultimul drum pe tatăl lui Reghe au ajuns la restaurantul în care are loc parastasul. Localul e în interiorul unui hotel de trei stele din Târgoviște.

Pentru că suntem în Postul Paștelui, mâncarea pe care o vor primi la restaurant nu conține carne, lapte sau ouă. Andreea Tonciu împreună cu soțul ei, Daniel Niculescu, Meme Stoica, Teia Sponte, Horia Ivanovici sunt doar câteva dintre vedetele care au rămas la pomană. În total sunt aproape 80 de oameni.

UPDATE 13:35 Slujba de înmormântare s-a încheiat, iar cortegiul funerar se îndreaptă acum spre locul în care își va dormi somnul de veci tatăl lui Laurențiu Reghecampf.

LIVE | Laurențiu Reghecampf își conduce tatăl pe ultimul drum —> https://goo.gl/PbzdUzCiteste si:Reghe a izbucnit în lacrimi la înmormântarea tatălui său —> https://goo.gl/m5cFPmEXCLUSIV. Silviu Prigoana, distrus de durere! Ce mesaj a scris pe coroana depusa la capataiul tatalui lui Laurentiu Reghecampf —> https://goo.gl/UNNwHX

Posted by Cancan.ro on 27 Martie 2018

UPDATE 12:05 La un moment dat, Andreea Tonciu a ieșit să ia aer. Întrebată de un jurnalist cum se simte, vedeta a răspuns scurt și cu o privire pierdută: „Nu pot să vorbesc acum…”

Unii dintre apropiați au declarat sub protecția anonimatului pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România că familia îndurerată de pierderea suferită le-a cerut tuturor să fie discreți si să nu vorbească cu presa.

UPDATE 11:30 Fostul fotbalist Mihai Stoica a ajuns și el la ceremonia de înmormântare a tatălui lui Reghe.  La fel ca toate vedetele prezente la acest trist eveniment, a fost scurt în declarații.

Nu se vorbește în asemenea momente”, a declarat Meme Stoica pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

UPDATE 11:20 Printre cei care au venit să-l conducă pe ultimul drum pe tatăl celebrului antrenor se numără Silviu Prigoană

Citește și: Mesajul scris pe coroana adusă de afacerist și cine e bărbatul cu care a venit și care e foarte apropiat de Anamaria Prodan

În urmă cu șase ani, Hary Reghecampf spunea că fiul său i-a îndeplinit cele mai mari dorințe.

„Eu am avut trei visuri: să am un baiat, să joace fotbal la Steaua și să ajungă antrenor la această echipă. Toate mi s-au îndeplinit, mă pot duce linistit”, a declarat în 2012 tatăl lui Reghe.

Alături de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt și vedetele. Printre acestea se numără Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, care sunt finii celor doi soți.

Puțin după ora 11:00, a ajuns la Catedrala Eroilor Înălțarea Domnului din Târgoviște și Teia Sponte. Afaceristul a fost escortat de poliție.

Laurențiu Reghecampf a izbucnit în lacrimi înainte de slujba de înmormântare a tatălui său

Astăzi e ziua în care antrenorul echipei de fotbal Al Wahda din Emiratele Arabe Unite își îngroapă tatăl. În imaginile surprinse în cadrul unei emisiuni se vede cum Laurențiu Reghecampf începe să plângă după ce intră în capela în care era depus sicriul cu trupul tatălui său. Soțul Anamariei Prodan era îmbrăcat în negru și pe chip i se citea durerea nesfârșită.

Citește și: Sfâșietor! Ce i-a spus tatăl lui Laurențiu Reghecampf ultima dată la telefon celebrului antrenor

LIVE | Laurențiu Reghecampf își conduce tatăl pe ultimul drum —> https://goo.gl/PbzdUzCiteste si:Reghe a izbucnit în lacrimi înainte de slujba de înmormântare a tatălui său —> https://goo.gl/m5cFPmEXCLUSIV. Silviu Prigoana, distrus de durere! Ce mesaj a scris pe coroana depusa la capataiul tatalui lui Laurentiu Reghecampf —> https://goo.gl/UNNwHX

Posted by Cancan.ro on 27 Martie 2018

Ceremonia de înmormântare va începe în jurul orei 12 și va avea loc la Catedrala Eroilor Înălțarea Domnului din Târgoviște. După slujbă, cortegiul funerar se va îndrepta către Cimitirul Central din Târgoviște, unde tatăl lui Laurențiu Reghecampf își va dormi somnul de veci. După ce va fi îngropat, rudele și apropiații vor merge la parastas, care va avea loc într-un restaurant din oraș.

Într-un mesaj făcut public, Anamaria Prodan a transmis presei că nu se vor da interviuri astăzi.

Citește și: Boala care l-a răpus pe Hary, tatăl lui Laurențiu Reghecampf. „Suferea de…” Ultima fotografie cu părintele antrenorului în viață

Harry Reghecampf s-a stins din viață duminică, 25 martie, după ce a suferit un stop cardio-respirator, după ce sâmbătă a fost dus de urgeță la spital. Tatăl cunoscutului antrenor era în vizorul medicilor, după ce a fost diagnosticat cu o maladie care necesită multă atenție din partea bolnavilor.

Știre în curs de actualizare.

Citește și...