Laurette rămâne o femeie măritată! Ce s-a întâmplat azi la Tribunal: „Data viitoare sper să veniţi la nuntă”

Publicat: 16/05/2018 | 15:37

Astăzi, 16 iunie, a avut loc un nou termen în procesul de divorț al lui Laurette și al lui Ciprian Nistor. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Așteptat, mai mult sau mai puțin, de cei doi, instanţa a decis o altă dată pentru ca în acest timp să se poată aduce probele necesare într-un divorţ. Astfel, mulatra mai trebuie să aștepte câteva săptămâni până când va deveni din  nou o femeie liberă.

Citește și: Laurette a ajuns ținta hackerilor! ”Voi merge pentru a depune plângere penală”

După ce aseară a fost prezentă la Romanian Star Awards împreună cu fiica ei, Serena, astăzi, Laurette a mers la Tribunal. Cunoscutul model a venit împreună cu avocatul ei, iar la finalul întâlnirii cu magistrații, ea a spus de ce a rămas o femeie măritată. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

„Nu s-a ajuns la nicio concluzie, s-a amânat pentru luna viitoare pentru probe şi pentru tot ce mai trebuie. Din partea lui a fost avocatul, iar eu am fost personal şi cu avocatul. Eu sper să nu se mai lungească şi să se termine. Este un stres, nu este plăcut să vii pe aici şi să aştepţi în fiecare un termen ca să se ajungă la o concluzie. Nu eu am fost cea care am intentat divorţ, eu am vrut să fie bine. Nu cred că a renunţat la acuzaţii, ci trebuie să aducă probe, că aşa se aduce”, a spus Laurette în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și: Am filmat-o pe Laurette în ambulanță! Imaginile groazei…

Luna trecută, Laurette a vorbit despre relația cu fostul ei șofer, dar și despre divorțul de Ciprian Nistor, care e după gratii.

Citește și: Laurette, primele declarații despre relația cu șoferul ei

Laurette este măritată cu  un afacerist timişorean condamnat la zece ani de închisoare pentru o evaziune de 3 milioane de euro

Laurette Atindehou s-a căsătorit în închisoare cu Ciprian Nistor, care este condamnat pentru evaziune fiscală. Cununia civilă a celor doi a avut loc pe 21 februarie 2017. Vedeta a avut o relaţie tumultoasă cu tatăl copilului ei. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena Luce Maria.

Citește și...