Lavinia Pîrva, prima apariție la TV după ce a născut: ”Am luat câteva kilograme, am avut retenție de apă, dar am rezolvat-o repede”

Publicat: 12/07/2019 | 17:14

Lavinia Pîrva a avut prima apariție la TV după ce a devenit mămică pentru prima oară. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre micuțul Alexandru, dar și despre kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii și pentru care a fost luată la rost de gurile rele.

Lavinia Pîrva este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Sarcina, însă, i-a dat ceva bătai de cap Laviniei Pîrva, căci bruneta nu a fost scutită de retenția de apă, specifică gravidelor. Deși experimentează rolul de mamă pentru prima oară, se pare că soția lui Bănică se descurcă de minune în această postură, dar și din perspectiva „luptei” cu kilogramele în plus.

Lavinia Pîrva a reușit să revină la silueta de dinainte de sarcină. (CITEȘTE ȘI: LAVINIA PÎRVA, SURPRINSĂ ÎNTR-UN PARC ÎMPREUNĂ FIUL EI ȘI AL LUI ȘTEFAN BĂNICĂ. LA CE S-AU UITAT TOȚI CÂND AU VĂZUT CĂRUCIORUL)

”M-a ajutat Dumnezeu și am întâlnit un om extraordinar. Mi-a dat încredere, sunt foarte relaxată. Copilul meu e atât de sănătos pentru că eu am mâncat de toate. Eu am mâncat, evident, sănătos, dar nu am mai ținut cont neapărat. Am mâncat tot ce am poftit. La un moment dat am mâncat foarte multe fructe, mâncam gutui în special, se pare că cel mic este ok, nu am ținut dietă, nu m-am oprit de la dulciuri. Simțeam în permamență nevoia să mănânc alimente sănătoase. Nu au fost probleme. Am avut o sarcină normală, nu a fost cea mai ușoară, am luat câteva kilograme, am avut retenție de apă, dar am rezolvat-o repede după ce am născut. Sunt femei care se îngrașă șapte kilograme, eu am luat destul de multicel.

Nu am stat numai în casă, în perioada sarcinii am lansat două piese, am filmat în timpul sarcinii. Eram însărcinată în trei luni când am filmat o piesă. Noaptea am filmat piesa pe care o s-o cânt astăzi aici. Până în trei luni e perioada aceea mai sensibilă. Atâta timp cât te simți bine, am avut grijă, nu am dansat prea mult, dar mi-am dorit foarte tare să fiu activă și chiar și acum mi-am intrat în ritm. Am un impresar nou, Cătălin Rotaru. Sunt activă în continuare. În perioada sarcinii am râs atât de mult, acest copil cu siguranță va avea umor. Am fost la teatru în care juca Ștefan și era un moment în care se râdea foarte mult și mi-am pus getele în ureche”, a mărturisit Lavinia Pîrva la Teo Show.

Lavinia Pîrva a revenit la silueta de dinainte de sarcină

Micuțul Alexandru este foarte răsfățat de părinți, dar și de bunici. Iar Lavinia Pîrva este una dintre mămicile care alăptează. (VEZI ȘI: PRIMA IMAGINE CU LAVINIA PÎRVA ŞI ŞTEFAN BĂNICĂ JR, DUPĂ CE AU DEVENIT PĂRINŢI. CE MESAJ AU TRANSMIS CEI DOI)

”Le facem ambele (nr. alăptare și biberon). Bunicile sunt absolut îndrăgostite de cel mic. E un copil bun, un copil cuminte. Nu am avut neapărat o poftă anume, dar nu mă trezeam la două dimineața să mănânc cireșe. A fost ok și nu cred că l-am chinuit (n.r. pe Ștefan). (…) Nu cred că am să uit așa ceva niciodată. (…) E foarte adevărat, aveam momente în care ziceam că nu mai vrea, de fapt, o să uit la un moment dat, urmează niște alte lucruri, mai importante, mai frumoase. Acum dormim noaptea. E o oboseală care nu mă deranjează neapărat, dar nu e așa o dramă, e plăcută și oboseala asta cumva. Eu stăteam și mă gândeam și încerc să mă abțin de la a mai vorbi despre copilul meu. Eu încerc să mă abțin un pic, să nu exagerez. Până acum vorbeam despre cățel, acum vorbesc despre copil”, a mai spus Lavinia Pîrva.

Citește și...