Lavinia Pîrva, surprinsă într-un parc împreună fiul ei și al lui Ștefan Bănică. La ce s-au uitat toți când au văzut căruciorul

Publicat: 03/07/2019 | 14:13

Astăzi, înainte ca temperaturile toride să pună stăpânire pe București, Lavinia Pîrva a fost surprinsă într-un parc împreună fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Trecătorii nu și-au putut lua ochii de la căruciorul în care se afla băiețelul celor doi soți… imaginile pe care le-au văzut i-au emoționat.

Citește și: Numele ales de Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică pentru fiul lor NU e întâmplător! Povestea emoționantă până la lacrimi din spatele deciziei celor doi

Lavinia Pîrva, surprinsă într-un parc împreună fiul ei și al lui Ștefan Bănică

Îmbrăcată în haine închise la culoare, lejere, cu o șapcă roz și ochelari de soare, Lavinia Pîrva și-a scos la o plimbare matinală micul prinț. Vedeta și-a luat cu ea și “primul copil”… câinele său. Patrupedul are locul lui special atunci când obosește… După cum se poate vedea în poza de mai jos, el stă în spațiul în care mămicile preferă de obicei să își depoziteze unele lucruri de care au nevoie pentru bebeluși. “Dimineața pe răcoare, cu copiii la plimbare 🤗🤗🤗” este mesajul scris de soția lui Ștefan Bănică în dreptul fotografiei de mai jos.

În timp ce unii s-au amuzat de imaginile văzute, alții au criticat-o pe vedetă că își ține bebelușul în preajma unui animal de companie.

Lavinia Pîrva a devenit mămică pentru prima dată în primăvara acestui an. Sursa foto: Instagram
Lavinia Pîrva a devenit mămică pentru prima dată în primăvara acestui an. Sursa foto: Instagram

Citește și: Violeta Bănică și-a cunoscut frățiorul vitreg. Andreea Marin a dezvăluit cum a fost întâlnirea cu fiul pe care Lavinia Pîrva i l-a dăruit lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Soția lui Ștefan Bănică a născut pe 16 mai 2019. Fiul ei și al artistului a fost numit Alexandru Bănică, iar prenumele nu a fost ales la întâmplare.

Citește și...