Legatura incredibilă dintre Gică Hagi și… Brigitte Năstase

Publicat: 03/03/2019 | 17:55

În perioada în care a antrenat pe Poli Timișoara, Gică Hagi a locuit în vila unde a murit Octavian, primul soț al lui Brigitte Sfăt.

Pentru că nu era din zonă, “Regele” și-a rugat soția să se intereseze de o locuință suficient de mare și confortabilă. Marilena s-a oprit asupra unei vile cu trei dormitoare, sală de fitness, piscină și jacuzzi, care în acel moment îi aparținea fostului internațional român Paul Codrea, conform wowbiz.ro.

Ceea ce probabil nu a știut în acel moment ”Regele” este că în acel imobil și-a găsit sfârșitul Octavian Sfăt, primul soț al Brigittei Năstase. Acesta a murit din cauza unui infarct după ce cu doar doi ani înainte ridicase vila (cea mai frumoasă din Timișoara) pentru el și tânăra lui soție.

Au urmat problemele cu legea ale Brigittei iar în 2005, aceasta i-a vândut casa lui Paul Codrea, care la rândul lui i-a închisirat-o lui Gheorghe Hagi. Imobilul avea și avantajul că era la exact 10 minute de stadion.

Ulterior, după ce Hagi a plecat de la Timișoara, Codrea a închiriat casa unui austriac, director general al unei multinaționale cu filială în România. În 2008, vila lui Brigitte era evaluată la peste 500.000 euro.

Citește și...