Legătura neștiută dintre Carmen de la Sălciua și Nicolae Guță. Fanii au crezut că nu văd bine

Autor:
Publicat: 07/11/2019 | 19:09

Legătura neștiută dintre Carmen de la Sălciua și Nicolae Guță. Fanii au crezut că nu văd bine.

O țară întreagă îi știe pe Nicolae Guță și Carmen de la Sălciua, dar puțini sunt cei care știu despre legătura dintre cei doi. În 2015, Carmen de la Sălciua și Nicolae Guță au colaborat în plan muzical. Ba chiar există și un videoclip pe youtube, al piesei la care au lucrat împreună. Ce-i drept, însă, artista nu era atât de cunoscută și arăta total diferit. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ CE ȘI-A OPERAT NASUL, CARMEN DE LA SĂLCIUA, DIN NOU ÎN CABINETUL MEDICULUI ESTETICIAN. A ȚINUT SĂ SE AFLE CHIAR DE LA EA)

Operațiile estetice pe care și le-a făcut au schimbat-o radical pe Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu fostul ei soț

Fanii celor doi au așteptat cu sufletul la gură confirmarea marii împăcări, iar acum Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au făcut publică relația. Cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste, iar admiratorii lor au început deja să creeze și mesaje haioase. (CITEȘTE ȘI: COSMIN ISAILĂ, DECLARAȚII DESPRE ÎMPĂCAREA DINTRE CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI CULIȚĂ STERP: “AȘA CUM AM MAI SPUS, LE DORESC…”)

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar prima poză oficială de cuplu au făcut-o publică chiar de ziua artistului. Carmen de la Sălciua a fost prima care a publicat fotografia cu ea și fostul ei soț, dar și un mesaj emoționant. (VEZI ȘI: POZELE CU CARMEN DE LA SĂLCIUA, DE PE VREMEA CÂND NU ERA CELEBRĂ, CI DOAR O SIMPLĂ FATĂ DE LA ŢARĂ)

Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind!
La mulți ani ție:
Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură!
Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! 😘
Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp.

Ulterior și Culiță Sterp a publicat o fotografie cu fosta lui soție și mesajul: ”Trecut, prezent și viitor”. Cei doi au fost împreună la nunta surorii artistului.