Pozele cu Carmen de la Sălciua, de pe vremea când nu era celebră, ci doar o simplă fată de la ţară

Publicat: 27/10/2019 | 18:05

Carmen de la Sălciua este acum o cântăreaţă de succes, care a reuşit într-un timp destul de scurt să intre la inimile fanilor. Însă, bruneta a trăit o viaţă modestă, a fost o simplă fată de la ţară, care a muncit şi a luptat ca să ajungă unde este astăzi.

Pozele pe care Carmen de la Sălciua le-ar dori şterse au fost postate de cântăreaţă în urmă cu câţiva ani, când nu era celebră. Într-una din fotografii, cântăreaţa apare pe stradă, în picioarele goale, în timp ce mâna o turmă de oi. O alta o înfăţişează cu o oaie în spate, într-o poiană.

Felicitări Carmen pentru faptul că nu îţi e ruşine cu locul din care ai plecat ..nu îţi e ruşine cu lucrurile pe care altor omeni le-ar provoca greaţă. Mă bucur că, chiar dacă ai ajuns sus, inima ta a rămas tot pură şi bună, este unul dintre comentarii.

Este oficial! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat

S-a întâmplat ceea ce mulți bănuiau deja! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar prima poză oficială de cuplu au făcut-o publică chiar de ziua artistului.  Carmen și Culiță și-au asumat public faptul că formează din nou un cuplu, iar fotografia care să dovedească asta fanilor a fost publicată chiar de ziua de naștere a artistului.

Carmen de la Sălciua a fost cea care a publicat fotografia cu ea și Culiță pe contul ei de Facebook și, mai mult, a scris și un mesaj emoționant pentru bărbatul care a făcut-o fericită și pe care niciodată nu a putut să-l uite.

Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem…Semințe ! Și…Iată-ne, din nou zâmbind!
La mulți ani ție:
Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură!
Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ?
Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!” a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua, pentru Culiță Sterp.

Citește și...