Legătura neștiută dintre Theo Rose și Denisa Răducu. Când au realizat, internauții au avut pielea de găină

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 08:30
Legătura neștiută dintre Theo Rose și Denisa Răducu. Când au realizat, internauții au avut pielea de găină

De mai bine de o săptămână, melodia lansată de Theo Rose în colaborare cu Bogdan de la Ploiești rupe Youtube-ul în două și se menține pe locul 1. Pe lângă faptul că artista a impresionat cu stilul muzical adoptat recent, fanii ei și-au dat seama de un lucru ce le-a făcut pielea de găină.

După ce Theo Rose a lansat melodia „Fără tine”, în colaborare cu Bogdan de la Ploiești, cei doi artiști s-au bucurat enorm să vadă că piesa se menține, de mai bine de o săptămână, pe locul 1 în trendingul de pe Youtube.

Cu toate acestea, acesta nu este, însă, singurul motiv de bucurie, căci toată lumea le-a lăudat inițiativa și i-a felicitat pentru ceea ce au ieșit. Astfel, pe Youtube, în secțiunea comentarii, cei doi au primit numai felicitări și cuvinte frumoase. Printre comentariile internauților, unul ne-a atras atenția în mod deosebit.

O tânără a mărturisit că vocea lui Theo Rose seamănă izbitor de mult cu cea a regretatei Denisa Răducu. „Wow. Theo îmi aduci aminte de Denisa, odihneasca-se in pace. Comm și like cine e de acord” a scris aceasta, în comentariul său care a primit o mulțime de aprecieri din partea celor care susțin același lucru.

Theo Rose suferă de anxietate

Cântăreața Theo Rose a vorbit despre boala cu care se confruntă de ceva vreme. Artista suferă de anxietate și are perioade foarte dificile atunci când îi revin atacurile de panică.

Theo Rose, cântăreață și una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele în care s-a luptat cu anxietatea și cu atacurile de panică.

Complimentată fiind pentru aspectul fizic, în special al abdomenului său, Theo Rose a ținut să le specifice fanilor pe rețelele de socializare cum a ajuns ea să arate așa.

”Mi-a lăsat cineva comentariu în care a zis că am cel mai mișto abdomen pe care l-a văzut vreodată. Și mă gândeam de ce am eu abdomen. Eu am abdomen nu pentru că fac sport, că eu înainte cu o zi de Paște n-am mai făcut niciun sport, că au revenit stările alea de anxietate și am stat și am vomitat mult, mă rog… așa se manifestă la mine tulburările alea și nu pot să mă alimentez cum trebuie. Nici nu pot să mănânc prostii. Trebuie să mănânc doar ce trebuie, că dacă mănânc c****, mai rău stau cu capul în wc, zac acolo lângă el. Ultima data mi-am făcut și o poză lângă wc ca să am eu amintire. Nu vreți să știți, eu sunt nebună rău de tot, pe bune.

Eu am abdomen, dar de ce am abdomen? Pentru că nu mă alimentez suficient. De ce nu mă alimetez suficient? Pentru că sufăr de anxietate, ceea ce e groaznic.” , a spus Theo Rose pe contul de socializare.