Legătura neștiută dintre Tuncay Ozturk și Diana Bulimar de la Exatlon! S-a întâmplat pe vremea când el era încă însurat cu Andreea Marin

Publicat: 17/03/2018 | 12:49

Diana Bulimar a trecut printr-o dezamăgire cumplită în viața de sportivă. Ea a ratat Campionatele Mondiale din 2013, din cauza unei accidentări la genunchi. Bruneta s-a operat atunci la Viena. Recuperarea a făcut-o la clinica lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin.

Diana Laura Bulimar, cunoscută printre colegele ei ca Didi, este o gimnastă artistică română de talie mondială, participantă la Jocurile Olimpice de vară din anul 2012.  În 2013, sportiva s-a accidentat cumplit. Ea a făcut recuperare la clinica fostului soț al Andreei Marin. Acum, bruneta a revenit în atenția publicului prin participarea sa la Exatlon.

„Bulimar a făcut o subluxaţie de rotulă şi a fost operată Viena, pe fondul unei necroze diagnosticate de acum şapte ani şi pe fondul unui genunchi tarat. A fost ghinion, săptămâna trecută Bulimar a câştigat în Olanda trei medalii de aur şi una de bronz. Era într-o formă ok, dar accidentarea face parte din ecuaţia sportivă şi trebuie să ne-o asumăm”, a explicat antrenoarea Mariana Bitang, potrivit stirilekanald.ro.

Diana Bulimar s-a tratat la clinica lui Tuncay Ozturk

Chiar dacă a făcut recuperare la clinica de fizioterapie a fostului soț al Andreei Marin, sportiva nu s-a făcut bine până la începerea competiției. Dina cea perioadă, a rămas o fotografie în care Ozturk o examina la genunchiul stâng. Clinica lui Tuncay colabora la acea vreme cu Federația Română de Gimnastică.

 

Citește și...