Leicester – Man. City, confruntarea pentru locul doi în Premier League

Autor: Sabin P.
Publicat: 22/02/2020 | 11:48
Leicester – Man. City, confruntarea pentru locul doi în Premier League

Principalele urmăritoare ale liderului din Premier League, Leicester City și Manchester City, se înfruntă astăzi, de la 19:30 pe King Power Stadium. Cele două echipe ocupă locurile trei, respectiv doi în campionat și sunt despărțite de patru puncte.

Gazdele nu se pot baza pe Nampalys Mendy și Wilfred Ndidi, ambii accidentați, în timp ce Hamza Choudhoury este suspendat. În același timp, la gruparea „vulpilor” este așteptată revenirea lui Matty James, care ar putea disputa primul lui meci după o pauză forțată de 13 luni. Totodată, Ryan Bennett se va întoarce în formula de start după ce nu a putut evolua împotriva lui Wolverhampton, clubul de care aparține.

În tabăra cealaltă, Pep Guardiola nu poate conta pe David Silva, care are o problemă la genunchi, și nici pe Raheem Sterling și Leroy Sane, incomplet refăcuți. În schimb, va reveni ucraineanul Oleksandr Zincenko, suspendat în restanța de miercuri cu West Ham, câștigată de City cu 2-0.

Acesta va fi duelul cu numărul 100 între cele două cluburi. Leicester a învins-o pe Man. City în precedentul meci de pe teren propriu din stagiunea trecută, însă a pierdut celelalte cinci întâlniri anterioare. Brendan Rodgers, managerul lui Leicester City, va bifa jocul 300 ca manager în fotbalul de elită și va încerca să își mențină invincibilitatea împotriva lui Manchester City pe teren propriu: în patru partide, a obținut trei victorii și un egal. Totuși, Rodgers nu a reușit să obțină vreun succes în cele patru dispute cu Pep Guardiola.

Citește și...