Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral. Familia e în stare de șoc: “Poate să moară oricând”

Publicat: 15/08/2019 | 23:14

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral și a ajuns de urgență în mâinile medicilor, care au făcut eforturi supraomenești ca să îl salveze. Soția lui, Dana Criminala, dar și rudele lor sunt în stare de șoc după această problemă medicală apărută. Un apropiat al familiei a făcut declarații cutremurătoare. Pe lângă problemele de sănătate, bărbatul s-a confruntat și cu acuzații grave și a dat explicații în fața autorităților.

Citește și: Acuzați de înșelăciune, Leo de la Strehaia și fiul lui au scăpat de arest!

Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral

Leo de la Strehaia a păcălit moartea după ce a făcut un accident vascular cerebral în urmă cu câteva zile. El a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.“Leo de la Strehaia este în stare gravă, încă nu e sigur nimic, poate să moară oricând. A făcut un AVC (n.r.: accident vascular cerebral), a fost internat la Floreasca, iar medicii de acolo au făcut o minune și l-au salvat. Problemele lui sunt foarte grave, mai ales că are un istoric medical de speriat.

Leo a fost externat, e acasă, dar nu vorbește. Mai scoate sunete, când vrea ceva, dar, din păcate, recuperarea lui merge foarte greu. Noi, toți din jurul lui, ne rugăm să se facă bine”, a declarat  un apropiat de-al familiei, relatează WOWbiz.ro.

Citește și: Leo de la Strehaia, primele declarații după ce a fost reținut sub acuzația de înșelăciune

Soția lui Leo de la Strehaia este se teme de ce este mai rău și plânge foarte mult. Din păcate, recuperarea “Prințului Țiganilor” nu decurge foarte bine. “Dana plânge tot timpul, mai ales că ea a făcut tot ce i-a stat în putință să îl protejeze pe Leo. Adică, îl tot sfătuia să nu mai fumeze atât de mult, să nu mai bea atâtea sucuri, meniul reușise să îl schimbe, dar Leo nu voia să o asculte. Adică, sincer, Leo de la Strehaia are 42 de ani, dar problemele cu inima sunt ale unui om de 80”, a mai povestit aceeași persoană, conform sursei citată..

Dana Criminala a refuzat să ofere mai multe amănunte despre starea lui Leo de la Strehaia: “Nu vreau să spun prea multe, dar, da, este grav. Sper să se facă cât mai repede bine”.

Citește și...