Leo de la Strehaia i-a făcut câinelui înmormântare de lux! Câţi bani a dat “Prinţul ţiganilor”

Publicat: 21/08/2015 | 19:28

Leo de la Strehaia si-a condus animalul preferat pe ultimul drum. "Printul tiganilor" l-a ingropat pe "Renucu" la loc cu verdeata, in Cimitirul Animalelor!

Leo a varsat lacrimi de durere cand a l-a gasit mort, acum cateva zile, pe animalul sau preferat. „Printul tiganilor” suspecta ca „Renucu” a fost rapit de dusmani, dar si-a pierdut orice speranta atunci cand a facut macabra descoperie. A plans cateva ore si apoi a luat decizia de a-l inmormanta crestineste, la fel ca un membru al familiei.

leo de la strehaia

Miercuri, Leo de la Strehaia i-a organizat lui „Renucu”, funeraliile, intr-un loc special amenajat. Este vorba despre „Raiul animalelor”, locul unde oamenii cu dare de mana isi ingroapa animalele preferate. Cu lacrimi amare, Leo si-a condus catelul pe ultimul drum, iar apoi si-a strigat durerea pe reteaua de socializare. Costurile au fost destul de piperate pentru un om obisnuit, intrucat ceremonia, cu tot cu sicriu si aranjamente florale, a trecut de 1.000 de lei, care este o suma neinsemnata pentru „Printul Tiganilor”.

Acesta este locul unde odihneste
Acesta este locul unde odihneste „Renucu”

I-a aprins o lumanare

„Din pacate cainele nostru RENUCU Urecheatu a fost gasit MORT !!!!! L-am ingropat si i-am aprins o lumanare !!!! Renucu insemna foarte mult pentru noi, era inima mea, era favoritul meu, cand il vedeam imi dadea o bucurie in suflet , nu am cuvinte sa va explic il iubeam maxim !!! Renucu acolo unde esti sa stii ca te iubesc mereu si ma voi gandi la tine ! Dumnezeu sa il ierte pe Renucu Urecheatu si sa il aibe in grija! „ a scris Leo de la Strehaia pe reteaua de socializare.

Renucu a murit in urma cu cateva zile
Renucu a murit in urma cu cateva zile

 

„Renuku” disparuse de acasa acum aproape zece zile, afaceristul declansand o ampla operatiune de cautare a animalului sau preferat!

(M.N.)
 

Citește și...