Leo de la Strehaia, transfigurat de durere la căpătâiul unchiului său. Ce declarații a făcut cu lacrimi în ochi

Publicat: 21/02/2020 | 11:12

Leo de la Strehaia a fost fotografiat transfigurat de durere la căpătâiul unchiului său. Cu lacrimi în ochi și multă suferință în inimă, el a făcut declarații despre accidentul violent în care ruda lui s-a stins pe loc, fără să aibă nicio șansă la viață.

Citește și: Leo de la Strehaia, reacție acidă la adresa iubitului Danielei Crudu, după ce a snopit-o în bătaie pe vedetă: „Eu i-am dat 10.000 de euro și tot nu am bătut-o”

Leo de la Strehaia, transfigurat de durere la înmormântarea unchiului său

O dramă fără margini a adus doliul în familia lui Leo de la Strehaia. Unchiul său, Ion Mituș, a murit într-un accident rutier grav, petrecut în urmă cu trei zile. Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a fost proiectat din bolidul de lux și a murit pe loc. Soţia sa, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost transportată la spital, având mai multe răni delicate.

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, Leo de la Strehaia suferă enorm din cauza pierderii unchiului său, căruia i-a dus o coroană de flori uriașă, pe care este scris mesajul: “Nepot – nu te uită”. În cadrul unui interviu emoționant, el a oferit detalii despre teribilul incident rutier petrecut săptămâna aceasta.

“Avea 200 la oră, nu avea nici centură. Avea mașină de 200.000 de euro și tot nu a scăpat. Ion Mitruș era unchiul meu favorit, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat, sunt în șoc, nu îmi vine să cred. Mama plânge și ea fără oprire, iar eu… abia îmi revenisem din problemele de sănătate, acum mă simt iarăși rău, sunt extrem de afectat de ce s-a întâmplat”, a declarat Leo de la Strehaia pentru wowbiz.ro.

Leo de la Strehaia a transmis un mesaj emoționant la o zi de la moartea unchiului său © Facebook
Leo de la Strehaia a transmis un mesaj emoționant la o zi de la moartea unchiului său © Facebook

“Prințul Țiganilor” avea o relație specială cu unchiul său, Ion Mituș. Fără să își poată stăpâni lacrimile, el a mai mărturisit cu vocea stinsă: “Era fratele mamei mele, eram foarte apropiați, eram chiar prieteni. El m-a învățatt să fac afaceri, cum să fac bani, avea experiență, era cel mai bogat țigan din Strehaia. El m-a învățat și cu femeile, mi-a spus cum să o cuceresc, la vremea aceea, pe Carmen șerban. Eram foarte apropiați, încă de când eram mic. Iar acum să merg la înmormântarea lui este ceva… groaznic pentru mine”.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020