Leo demis de la cârma Timișoarei!

Autor: Cristian P
Publicat: 17/04/2018 | 08:25

Înfrângerea pe care ACS Poli Timișoara a suferit-o aseară pe „Dan Păltinișanu” împotriva FC Botoșani, scor 1-0, i-a fost fatală lui Leo Grozavu.

Fără victorie pe banca bănățenilor, tehnicianul a gost demis de conducerea ACS Poli Timișoara, echipă care a ajuns pe loc de baraj.

Locul lui Leo Grozavu va fi luat de Adrian Neaga, directorul sportiv al echipei, care va bifa astfel prima experiență ca antrenor pe prima scenă.

Cum Neaga nu are încă licență Pro, Aurel Șunda va figura în acte ca „principal” al bănățenilor.

Cu Leo Grozavu pe banca tehnică, ACS Poli nu a reușit nicio victorie și este singura formație din play-out fără succes. Mai mult, bănățenii au ajuns la 15 meciuri la rând fără victorie în prima ligă.

Intereant este că după meciul pierdut cu FC Botoșani, Leo Grozabvu nu și-a asumat eșecul dând vina pe elevii săi pe care i-a acuzat de lipsă de voinţă şi „vedetisme”.

„E foarte greu, sunt neputincios. Nu ştiu cum să antrenez primele 10 secunde, astfel încât să nu luăm gol. Era să primim gol în secunda 7. Ne lipseşte sufletul, nu punem probleme adversarului. Degeaba ajungem în faţa porţii, dacă nu marcăm goluri. Problemele sunt la noi în vestiar. Sunt jucători care ar trebui să aibă orgoliu, dar din păcate ăştia suntem. Lupta pentru retrogradare se dă până în ultima etapă, dar, la cum arătăm, e greu. Nu reuşim să facem nimic, nu avem suflet. Nu se vede o echipă care îşi doreşte cu adevărat, care moare pe teren pentru rezultat”, a declarat Leo Grozavu, la finalul meciului cu FC Botoșani.

Citește și...