Cazul Caracal: a murit în închisoare! Familia crede că bărbatul a fost asasinat

Publicat: 21/08/2019 | 17:28
Cazul Caracal: a murit în închisoare! Familia crede că bărbatul a fost asasinat

Daniel Marinel Bogdan, alias “Cocoș”, liderul celei mai mari rețele de proxeneți din Caracal, s-a stins din viață în urmă cu trei zile. Familia bărbatului susține, acum, că acesta a fost asasinat. Interlopul a ajuns după gratii în 2012, iar patru ani mai târziu le-a transmis angajaților penitenciarului că are dureri mari și că nu-și mai simte picioarele.

La momentul respectiv, potrivit Antena 3, medicii au oferit și primul verdict. „Stare generală medie, acuză dureri intense la nivelul coloanei vertebrale lombare, bilateral. Acuză parestezii la bivelul ambelor membre inferioare, de la genunchi până la tălpi. Afirmă traumatism în urmă cu 2-3 zile”, susține sursa amintită mai sus.

Ulterior, Marinel Bogdan a ajuns la UPU Craiova. I s-a făcut o tomografie, iar două zile mai târziu familia lui a reclamat faptul că un ofițer de la Penitenciarul Craiova l-ar fi bătut. Interlopul a ajuns atunci la un control medical în cadrul închisorii, dar medicul a susținut că nu are urme de agresiune.

În 28 ianuarie, Marinel Bogdan a fost dus iar la UPU Craiova, iar medicul i-a recomandat un control psihiatric. În februarie 2016, bărbatul este mutat la Spitalul Penitenciar Colibași, iar apoi transferat la Spitalul Județean Argeș.

Ulterior, a ajuns la Spitalul Universitar București. Câteva ore mai târziu, interlopul a murit, iar diagnosticul oficial a fost „tromboza venoasă, trombembolism pulmonar și poliradiculonevrită”.

Potrivit Antena 3, mai mulți doctori pneumologi au declarat, sub protecția anonimatului, că afecțiunile sale ar fi putut fi cauzate de o agresiune.

Avocatul Poporului s-a sesizat în urma plângerilor făcute de familie, dar ajunge la aceeași concluzie ca a procurorilor: nu există suspiciuni privind decesul bărbatului.

Rudele sale cred şi acum că a fost ucis de teamă că acesta ar fi urmat să „toarne” membri importanţi ai reţelei, printre care şi persoane cu greutate.

Citește și...