Liderul coreean Kim Jong-un si-a aruncat unchiul intr-o cusca cu 120 de caini si s-a uitat la el cum este SFASIAT DE VIU

Publicat: 03/01/2014 | 18:56
Liderul coreean Kim Jong-un si-a aruncat unchiul intr-o cusca cu 120 de caini si s-a uitat la el cum este SFASIAT DE VIU

Unchiul liderului nord-coreean Kim Jong-un, Jang Song-thaek, si cinci consilieri apropiati ai acestuia au murit dupa ce au fost aruncati dezbracati intr-o cusca in care se aflau 120 de caini infometati, relateaza Huffington Post, in editia electronica.

Informatia a fost publicata initial de cotidianul prochinez din Hong Kong Wen Wei Po si preluata de Straits Times la 24 decembrie.

Acesta sustine ca executarea, denumita „quan jue”, a durat cel putin o ora si a fost supravegheata personal de liderul nord-coreean, Kim Jong-un.

In timp ce informatiile nu pot fi confirmate din surse independente, unii sustin ca sursa lor „a actionat ca o portavoce a Partidului Comunist Chinez, in timp ce altii s-au intrebat daca nu cumva tara se foloseste de acest ziar pentru a raspandi propaganda impotriva Coreei de Nord”.

„Informatiile oripilante descriu brutalitatea tanarului lider nord-coreean. Faptul ca acestea au aparut intr-un ziar controlat de Beijing arata ca Chinei nu ii mai pasa de relatiile cu regimul Kim”, afirma The Straits Times. A

cesta sustine ca acuzatiile oficiale de tradare impotriva lui Jang au implicat China de trei ori.

Jang Song-thaek, unchiul prin alianta al tanarului lider Kim Jong-un, a fost arestat, judecat in cadrul unui proces expres si executat la 12 decembrie, fiind acuzat de complot si coruptie.

R.N.

Citește și...