Liderul mafiei din Anglia, dat în urmărire în România!

Publicat: 11/07/2020 | 00:11
Liderul mafiei din Anglia, dat în urmărire în România!

Profitând de criza pe care a creat-o în toată lumea pandemia de coronavirus, mii de interlopi s-au întors în țară, iar Poliția Română este cu ochii pe ei.

Printre acești indivizi periculoși, căutați de autoritățile române se află și Vlad Marinov. Bărbatul are grijă de cei care dau spargeri în Ploieşti şi şi-a extins „teritoriul” inclusiv spre Capitală.

Citește și: Jurnalistul de investigație Silviu Mănăstire intervine în scandalul interlopilor infiltrați în Poliția Locală: ”A existat o grupare interlopă de trafic de droguri de mare risc”

Cunoscut drept, şeful cămătarilor din Prahova, dar şi din Marea Britanie, se pare că Vlad Marinov îi coordonează pe interlopii reveniţi în România după criza COVID-19, anunță România TV. Concret, acesta ordonă jafuri armate.

Vlad Marinov îi determină pe „bombardieri” să dea atacul la anumite adrese. Chiar autorităţile statului îi cere fiecărui cetăţean care îl vede pe acest personaj să sune la 112 sau la IPJ Prahova, mai spune sursa citată.

Interlopii din Capitală sunt îngrijorați

Unul din capii clanului Sadoveanu, cdintre cele mai temute din Capitală, își avertizează rivalii. „Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit! Fiecare ne-am luat cartierul nostru! Ne-am luat câte un cartier! Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești…

Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țiganii de țigănie! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!”, spune unul dintre capii clanului Sadoveanu, grupare care stăpânește de zeci de ani cartierele din nordul Capitalei, dar și o parte din județul Ilfov, pentru aceeași sursă.

Ironia sorții: A fost jefuit și el în trecut

În primavara anului 2011, Vlad Marinov, pe atunci patronul unei case de amanet, a căzut victima unor interlopi care au acționat ca-n filme. Ieri dimineață, fix la ora 6 (oră la care de obicei se fac perchezițiile), patru infractori îmbrăcați în uniforme de polițiști au bătut la ușa lui Marinov.

După ce acesta a deschis, persoanele au spus că lucrează la Poliție și că trebuie să efectueze percheziție. Marinov s-a conformat. Unele surse spuneau atunci că infractorii au legat victima cu un cearșaf apoi au furat bani și bunuri. Cert este că prejudiciul estimat a fost de aproape 100.000 de euro, constând în suma de 35.000 de euro, ceasuri de colecție și altele.

Nu rata: VIDEO. Interlopi ridicați de mascați de la un palat stil Versace. Cămătarii dădeau bani împrumut cu peste 100% dobândă

Tatăl lui Marinov a fost prim secretar de partid în Ploiești pe vremea lui Ceaușescu. Vlad Marinov a mai căzut victimă infractorilor de-a lungul timpului. A fost tâlhărit pe scara unui bloc după ce un bărbat l-a lovit în cap cu un bidon de nisip. Altă dată i-a fost spartă locuința când el era plecat de acasă. Și atunci, dar și acum, infractorii au acționat la pont, scria A1.