Lidia Buble a făcut-o lată după ce s-a lăsat pozată indecent: ”Confunzi nonconformisul cu ridicolul”

Publicat: 24/04/2019 | 16:42

Lidia Buble nu mai e deloc tânăra timidă pe care am cunoscut-o cu toții atunci când s-a lansat în showbiz. Ea a prins curaj să experimenteze, iar asta se vede și în pozele ei, care nu sunt mereu pe placul fanilor care o urmăresc. 

Cântăreața a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie într-o poziție provocatoare, pentru că mai nou acesta este stilul pe care Lidia îl promovează și se simte foarte bine cu el.

Chiar dacă nu toți fanii au fost de acord cu modul în care s-a fotografiat, Lidia Buble nu a răspuns comentariilor răutăcioase. Ea s-a pozat de jos, cu fața acoperită, dar cu picioarele destul de depărtate pentru a-și arăta zona intimă, într-o ipostază desprinsă din filmele pentru adulți!

Îți ador vocea, și îmi placeai foarte mult, dar mă întreb acum unde ti-a dispărut discernămîntul? Confunzi nonconformismul cu ridicolul”/ „Apoi ne mai mirăm de ce copiază fetili😐apoi, sincer, Lidia, dragă, ar trebui sa te mai gândești și la părinții tai 😞te plac ca artist, dar unele poze te depășesc 💁🏼‍♀️sorry”/ „Nu e musai să ne arăţi, știm că n-ai nimic în plus sau mai special faţă de ce avem toate :)))”, au fost doar câteva dintre comentariile contra.

Citește și...