Lidia Buble ajută cerșetorii din București. Gestul incredibil făcut de artistă în plină stradă. A intrat în magazin și…

Publicat: 29/07/2020 | 11:52
Lidia Buble ajută cerșetorii din București. Gestul incredibil făcut de artistă în plină stradă.  A intrat în magazin și…

Crescută într-o familie numeroasă, Lidiei Buble nu îi sunt necunoscute gesturile frumoase față de necunoscuți. Vedeta a vorbit cu un om al străzii, căruia i-a cumpărat mâncare dintr-un supermarkert bucureștean.

Pentru că este o persoană publică și trebuie să arate impecabil mereu, Lidia a mers la salonul de înfrumusețare, apoi s-a oprit în parcarea unui supermarket pentru a face cumpărături, anunță Spynews.ro.

Citește și: Lidia Buble a scos din buzunar o sumă uriașă pentru a-și cumpăra un apartament. Culmea, Răzvan Simion a mers să-i vadă noua locuință

Vedeta a intrat rapid în magazin, cu masca și ochelarii de soare pe față, pentru protecție maximă. Atunci când a ieșit din supermarket, vorbea la telefon, cu trei sacoșe de cumpărături.

Apoi, cântăreața s-a oprit în același loc de lângă mașina ei, unde o aștepta omul străzii de mai devreme. Lidia i-a întins una dintre pungi, plină cu mâncare și cine știe ce altceva mai avea bărbatul nevoie, și i-a spus câteva cuvinte. După aceea, s-a urcat în mașină, și-a continuat drumul.

Ajunsă acasă, Lidia și-a parcat mașina cu mare atenție. S-a dat jos, a verificat să fie destul loc între mașina ei și cea  din față, apoi a pornit spre ușa de la intrare.

Imaginile AICI

Ziua și gestul frumos

Campionul mondial Florin Mureșan a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit un accident cumplit și și-a fracturat coloana cervicală. Colegii de la Federația Române de Karate Tradițional au lansat un apel disperat către oamenii care doresc să-i fie alături sportivului în cea mai neagră perioadă din viața sa. Lidia Buble a aflat vestea tristă și a implorat pe rețelele de socializare să se facă donații pentru operații și tratamente. Se întâmpla acum patru zile.

Ce s-a întâmplat cu Florin Mureșan

Aflat în vacanță, viața lui Florin Mureșan s-a schimbat într-o clipă de neatenție… a sărit într-o piscină, s-a lovit cu capul de beton, potrivit martorilor, și a rămas paralizat de la gât în jos. Medicii care i-au dat verdictul crunt i-au spus că sunt șanse ca el să meargă din nou, însă, vor fi necesare mai multe operații și tratamente. Apropiații și colegii și-au unit forțele și i s-au alăturat tânărului campion mondial în lupta spre o viață normală. Ei au făcut un apel pe rețelele de socializare, unde au spus și povestea înfiorătoare petrecută.

Nu rata: Răzvan Simion va suferi enorm după această dezvăluire! Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit: “Noi doi…”

“(…). În urma unui accident nefericit a suferit o fractură de coloană cervicală (vertebrele C6, C7). Marea familie a Karate-ului Traditional este alături de Florin în aceste clipe de grea încercare prin care trece. Facem un apel către cei ce ne pot ajuta în demersul nostru de a strânge banii necesari operațiilor și tratamentelor prin care acesta urmează să treacă în lungul proces de recuperare ce îl asteaptă!

Contul este: RO90BTRLRONCRT0125847001
Titular cont: Muresan Florin Paul
Să îi transmitem cu toții un gând bun și însănătoșire grabnică!Ossu!”, au scris reprezentanții Federației Române de Karate Tradițional pe Facebook.

Lidia Buble a aflat despre accidentul teribil suferit de sportiv și a distribuit pe Instagram Stories datele necesare pentru ca oamenii să poată facă donații pentru acesta. Cântăreața a publicat și un colaj cu tânărul campion la Karate Tradiţional, l-a etichetat și i-a transmis că se roagă pentru sănătatea lui.