Lidia Buble a scos din buzunar o sumă uriașă pentru a-și cumpăra un apartament. Culmea, Răzvan Simion a mers să-i vadă noua locuință

Publicat: 28/07/2020 | 14:46
Lidia Buble a scos din buzunar o sumă uriașă pentru a-și cumpăra un apartament. Culmea, Răzvan Simion a mers să-i vadă noua locuință

Lidia Buble face pași uriași pentru a-și lua cât mai repede viața de la zero. S-a despărțit în urmă cu două luni de Răzvan simion, însă abia acum începe să-și pună la punct „noua viață”.

Lidia Buble a părăsit casa lui Răzvan Simion în urmă cu două luni, după o relație de peste cinci ani, iar acum cântăreața locuiește la una dintre surorile sale.

Vedeta și-a cumpărat recent un apartament în Capitală, pe care se grăbește să-l mobilize pentru a se muta cât mai repede singură. Artista a plătit deja avansul pentru noua casă și urmează ca pentru restul sumei să facă un credit.

Răzvan Simion a mers să vadă noul apartament al Lidiei Buble

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu, așa cum nu ați văzut-o niciodată! Vedeta și-a dat jos extensiile și a apărut la plajă cu parul creț, natural

„Atunci când au decis să o ia pe drumuri diferite, Lidia a preferat să plece la părinții săi o perioadă, pentru a se liniști. A trebuit să se întoarcă după câteva săptămâni, pentru că programase filmările pentru noul său videoclip. Nu mai putea să stea în casa lui Răzvan, așa că s-a mutat la Lorena.

Vrea și ea, însă, să aibă spațiul ei, deși sora sa o răsfață extrem de tare și se simte binevenită. De aceea, a dat o parte din banii pentru un apartament extrem de frumos, urmând ca pentru restul să achiziționeze un credit. Răzvan știe, a și fost să îl vadă.

Lidia se va muta de la Lorena după ce va termina de mobilat. Atât Răzvan, cât și Lidia suferă, fiecare diferit. El încă o mai iubește, iar pe ea o macină obișnuința. Nu este o tranziție ușoară pentru nici unul dintre ei”, au declarat surse din apropierea frumoasei blondine, pentru Impact.ro.

CITEȘTE ȘI: Ultima oră! Emisiunea „Acces Direct” a fost suspendată! Au fost descoperite mai multe cazuri de COVID-19 la Antena 1. Mirela Vaida a făcut anunțul la Observator