Lidia Buble, filmată în mașină alături de un bărbat. Ce dialog au avut. “Doamne, mai poți?”

Publicat: 04/07/2020 | 09:38

Lidia Buble este singură după despărțirea de Răzvan Simion. În lipsa unui partener, artista se concentrează asupra carierei. Pregătește un nou hit, iar pe rețele sociale deja a pus câteva secvențe de la fimările clipului “Ochii ăia mari”.

VEZI AICI: CE A FĂCUT LIDIA BUBLE IMEDIAT DUPĂ CE RĂZVAN SIMION A ANUNŢAT CĂ S-AU DESPĂRŢIT: “DOAR TU…”

În imagini, Lidia Buble este super-sexy, iar la un moment dat apare în mașină alături de un bărbat. Nu este noul iubit, ci hair-stylistul ei, Cătălin Manolache, cu care a și avut un dialog amuzant.

View this post on Instagram

🎥🎥🎥#ochiiăiamari

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Doamne, mai poți? Mai poți cu tine? Te mai suporți? Doar o viață avem”, a spus Lidia Buble, moment în care Cătălin Manolache i-a răspuns  imediat: “Sigur că da! Fără tine nu mai pot! Când ești bombă, ești bombă, ce mai… Tu ești cea mai bombă din lume”.

VEZI AICI: CE A FĂCUT RĂZVAN SIMION LA SCURT TIMP DUPĂ CE S-A DESPĂRŢIT DE LIDIA BUBLE. CINE ESTE TÂNĂRA CU CARE S-A AFIŞAT: “PARTY”

Lidia Buble
Lidia Buble, alături de hair-stylistul ei

Lidia Buble, relație de cinci ani cu Răzvan Simion

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia, sufletul lui pereche, este din Deva, are zece fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. Recent, prezentatorul TV și artista au recunoscut că iau în calcul să-și unească destinele, ba, mai mult, să aibă și copii împreună.