Lidia Buble, ipostaze incendiare pe internet. Cântăreața este din ce în ce mai provocatoare în ținute

Publicat: 21/08/2020 | 21:48
Lidia Buble, ipostaze incendiare pe internet. Cântăreața este din ce în ce mai provocatoare în ținute

Lidia Buble este una dintre cele mai dezinvolte și provocatoare vedete din România, în ceea ce privește aparițiile sale pe internet. Cel puțin de când este o femeie singură, vedeta a dat kilometrajul peste cap cu ipostaze extrem de hot pe rețelele de socializare. Ultima imagine publicată demonstrează cu tărie acest lucru.

Lidia Buble este tânără și neliniștită la ora actuală. Îndrăgita cântăreață de 26 de ani se bucură din plin de această perioadă de libertate și se manifestă în voie, cu putință. Vedeta postează des imagini incendiare, care le iau mințile bărbaților fără dar și poate.

Ultima fotografie cu care a făcut senzație pe internet o surprinde într-o ținută neagră, cu o pereche de pantaloni evazați și un sacou negru care îi evidențiază complet bustul dezgolit. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a pozat destul de provocator în fața oglinzii, lăsându-i pe bărbați să-și imaginezi vrute și nevrute la vederea acestei ipostaze.

Lidia Buble, victima bullying-ului

”Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât  și în ceea ce privește aspectul meu fizic. Pe moment, poate fi distractiv dar, dintr-un punct, poate deveni enervant. În această toamnă, voi lansa o piesă care vorbește exact despre acest subiect, despre cât de bine te poți simți în pielea ta, fără să devii obligată să faci ceva din cauza presiunii celor din jur. Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea. Nu am avut complexe și nici nu voi avea, dar mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton”, a mărturisit Lidia Buble pentru VIVA!