Lidia Buble, la momentul adevărului. De ce nu s-a măritat, până acum, cu Răzvan Simion. “Sinceră să fiu, parcă…”

Publicat: 17/10/2019 | 19:54

Răzvan Simion a anunţat, în vara anului 2015, că s-a despărţit de soţia sa, Diana. În prezent are o relație cu Lidia Buble, legătură care i-a adus tinerei mult succes pe plan profesional. Deși formează un cuplu de mai bine de patru ani, cei doi nu au ajuns, până acum, în fața altarului.

Încă nu simt că trebuie să fac pasul ăsta. De obicei, nu-mi planific lucrurile, îmi place să se întâmple totul natural, când o vrea Dumnezeu să mă binecuvânteze cu copii, sunt bineveniți. Dar sunt mai de modă veche eu, întâi căsătoria, apoi copiii. Sinceră să fiu, parcă aș mai vrea să copilăresc puțin. Încă mă simt eu un copil”, a spus Lidia Buble potrivit libertatea.ro.

Sinceră să fiu, acum, dacă ar veni cu inelul, nu cred că m-aș mărita. Nu pentru că nu țin la persoana de lângă mine, dar, cumva, îmi e și teamă de pasul ăsta, mă simt efectiv copil. Nu simt că este pentru mine, dar nu se știe niciodată… Așa spun acum, dar când o să fiu pusă în fața faptului împlinit, nu știu ce o să fac”, a mai spus artista.

Originară din Deva, Lidia Buble are zece fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. Multe dintre surorile ei sunt măritate și au, deja, copii. Cântăreața nu ține, însă, cont de acest lucru. „Din familie, am mai rămas nemăritate eu și Lorena, sora cea mică, dar ea mai are școală, e abia în clasa a X-a. Surorile mai râd de mine că rămân fată bătrână. Societatea pune uneori presiune pe umerii mei, dar cred că pasul acesta este unul foarte important și când va fi să-l fac, vreau să-l fac pentru toată viața, să fiu sigură 100% că vreau să-l fac. În plus, întotdeauna mi-am dorit să fiu atât de înnebunită, încât să-l cer eu pe el”, a mai spus Lidia Buble.