Lidia Buble, mult mai îndrăzneață după despărțirea de Răzvan Simion! A făcut ravagii la sală. Cu un dans lasciv și o ținută sumară a atras atenția tuturor

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 17:13

Dacă după o despărțire, de obicei, urmează o perioadă mai grea, de suferință și tristețe, nu la fel este și pentru Lidia Buble. Artista pare a înflorit după separarea de Răzvan Simion. A devenit mult mai îndrăzneață și atrage atenția tuturor.

Lidia Buble pare că se simte extraordinar și nu se sfiește să arate asta. Artista a început o nouă etapă din viața ei și vrea să schimbe tot. În ultima perioadă abordează un stil de vestimentație mult mai sexy și mai provocator. Se menține în formă și merge des la sala de antrenament. (CITEȘTE ȘI: RĂZVANE, EȘTI GELOS?! CU CE BĂRBAT CELEBRU DIN SHOWBIZ A FOST FOTOGRAFIATĂ SĂRUTÂNDU-SE PE GURĂ LIDIA BUBLE)

Recent, pe contul personal de Instagram, Lidia Buble a postat câteva imagini care au uimit pe toată lumea. Aflată la sala de antrenamente, cântăreața și-a surprins fanii cu un dans lasciv, în care fundul bombat a fost elementul cheie. Mai mult, ca și cum asta nu a fost suficient, Lidia a purtat o ținută surprinzătoare.

Vedeta s-a afișat într-un costum de dantelă, negru, care i-a scos în evidență formele și a lăsat la vedere tot. Dansul lasciv și vestimentația sexy i-au pus pe jar pe toți admiratorii artistei.

Lidia Buble, victima bullying-ului

Lidia Buble a fost victima bullying-ului. Vedeta a mărturisit cum a reușit să treacă peste acele momente grele și să își trăiască viața fix așa cum a vrut ea. (VEZI ȘI: A AUZIT CONVERSAȚIILE” LIDIA BUBLE, MESAJ SUBLIMINAL. A FĂCUT PUBLIC ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE RĂZVAN SIMION)

De-a lungul timpului, a primit numeroase comentarii răutăcioase din partea fanilor. În copilărie, vedeta era luată în râs de colegii ei din cauza religiei sale, dar și a neajunsurilor cu care se confrunta. Apoi, în momentul în care și-a făcut apariția pentru prima oară pe scenă, artista a fost criticată din cauza aspectului său fizic. La început s-au legat de kilogramele în plus, iar apoi de forma nasului.

Lumea îi sugera să-și facă o rinoplastie. Lidia Buble, însă, nici nu vrea să audă de o asemenea intervenție. Artista nu are niciun complex și consideră că este frumoasă, așa cum a lăsat-o Dumnezeu.

„Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea. Nu am avut complexe și nici nu voi avea, dar mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton”, a declarat Lidia Buble.