Lidia Buble nu se mai ascunde și dă cărțile pe față: ”Urăsc…”

Publicat: 31/10/2018 | 18:03

Lidia Buble nu se mai ascunde și dă cărțile pe față, iar asta se întâmplă chiar pe pagina ei de Instagram, acolo unde are foarte mulți prieteni virtuali și transmite, cât de des îi permite programul, mesaje sau imagini din viața ei. Așa s-a întâmplat și acum câteva ore. Lidia a postat două fotografii din care reiese că… urăște. Dar ce? Ei bine, mulți dintre prietenii virtuali au recunoscut că trăiesc aceeași stare ca și Lidia Buble. În fiecare… dimineață.

Lidia s-a folosit de două fotografii sugestive pentru a-și transmite mesajul către prietenii virtuali de pe rețeaua de socializare. Iar mesajul poate fi descifrat extrem de urșo. Vedeta urăște… diminețile. Atunci când, firește, trebuie să se trezească deveme și să părăsească patul confortabil. Fanii au fost, bineînțeles, alături de ea și au recunoscut că diminețile – și în ceea ce îi privește – nu sunt atât de agreate.

Una dintre fotografii arată o cană pe care sunt inscipționate cuvintele ”I hate mornigs” – ”Urăsc diminețile” -, iar cea de-a doua îl aduce în prim-plan chiar pe piticul Morocănosul din Albă ca Zăpada. Fanii s-au amuzat teribil, iar emoticoanele și aprecierile au curs în ritm susținut.

”Si eu urăsc dimineata”; ”Nașpa dimineața la școală”; ”Frumoasă cană”; ”Bună dimineața, prințesă!”, au fost câteva dintre ele.

CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, MESAJ PROVOCATOR PENTRU RĂZVAN SIMION: ”AȘA AȘ VREA SĂ MĂ TREZESC ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ!”

Lidia Buble urăște… diminețile